Close button

Гороскоп на сьогодні 13 листопада: Рибам потрібен відпочинок

Гороскоп на сьогодні 13 листопада: Рибам потрібен відпочинок

Читати новину російською мовою, повідомляє Сегодня.

Астрологи дали прогноз на п'ятницю, 13 листопада 2020 року. Постарайтеся сьогодні робити ті справи, які давно відкладаєте, вони принесуть вам втіху і задоволення від реалізації. Обов'язково порадуйте себе чимось приємним і гарненько відпочиньте. У спілкуванні з іншими людьми будьте обережнішими.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Терпіння вам сьогодні потрібне як повітря! Саме воно буде визначальним у ваших стосунках з оточенням. Ну а що, накричите на людину – отримаєте агресію у відповідь, а зможете вислухати – отримаєте увагу. Все ясно як день!

Телець (21 квітня – 21 травня)

Намагайтеся цю п'ятницю провести спокійно і доступитися до справ, які приносять вам задоволення. Ви сміливо можете згадати своє колишнє ремесло або спробувати щось нове. Вам терміново потрібно знайти собі хобі!

Близнята (22 травня – 21 червня)

Ох і день вас чекає! З вами відбудуться події, які перевернуть ваш світ і зроблять його яскравіше. Тут складно сказати, що саме це буде – бурхливий роман, від якого труситимуться коліна, нова робота, про яку ви скромно мріяли, чи нереальний переказ грошей, який допоможе вам здійснити задумане. Порада: мрійте масштабно!

Рак (22 червня – 22 липня)

Ви будете сьогодні однією суцільною претензією. Ваше невдоволення негативно позначиться на особистих стосунках і на роботі, тому тримайте себе в руках і емоції під контролем. А взагалі – краще скеруйте всі сили й енергію на себе, перемістите фокус уваги! Налийте келих ігристого, ввімкніть Red Hot Chili Peppers і дайте собі відтягнутися по повній.

Лев (23 липня – 21 серпня)

Ви сьогодні зірка і знаєте про це! Будь-які справи будуть вирішуватися швидко, всі питання знаходитимуть відповіді, а ви, просто усміхаючись, отримаєте тонну уваги. Тільки дивлячись у дзеркало, глядіть не засліпіться і трохи прикрутіть яскравість своєї зірки, інакше згубних наслідків не уникнете.

Діва (22 серпня – 23 вересня)

Сьогодні ви справжній трудяга, який не знає ні відпочинку, ні втоми. Це принесе вам хороші плоди. Будьте терплячі – ви на правильному шляху, слід ще трохи напружитися – і ви здійсните свій геніальний план. Тільки ввечері тепла ванна і легка книга – обов'язково. Це допоможе вийти з режиму "робоча конячка" і відпочити.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У вас сьогодні прокинеться критик, якого всі з оточення захочуть приспати назавжди. Ну а що, ви ж не вмієте себе стримувати, всіх і вся критикуєте, та ще й дуже жорстко! Видихніть і постарайтеся менше говорити, а більше слухати. Увечері не розпочинайте ніякого обговорення з ріднею – краще почитайте книгу, бо сварки не уникнете.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Різні прояви любові, ніжності й пристрасті вам вкрай потрібні. Намагайтеся менше дратуватися, а більше уваги приділити творчості – так зможете розслабитися і навіть отримати від життя задоволення. Увечері піддайте жарку і романтики в стосунки з коханою людиною!

Стрілець (23 листопада – 22 грудня)

Ну знову ви натягнули всю ковдру на себе: поклали на власну спину всі питання і несете відповідальність за те, що взагалі не ваше! Вгамуйтеся вже. Навчіться делегувати обов'язки, не беріть на себе більше, ніж потрібно. Найкраще, що ви можете сьогодні зробити, – влаштувати генеральне прибирання у квартирі. Так-так, вам не здалося, це добряче перезавантажить ваш мозок і допоможе полегшити буття.

Козоріг (23 грудня – 20 січня)

Беріть блокнот, ручку і пишіть сторінка за сторінкою свої бажання, мрії та забаганки. Ви неодмінно повинні все це отримати, адже багато для цього працювали. До того ж завжди буде під рукою список для тих, хто захоче зробити вам приємне. А що, це ж дуже зручно! Не будьте скромницею (скромником) – пишіть все, що побажаєте.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Вам хочеться змін, і ви починаєте хапатися за все й одразу. А от не слід – це так не робиться. Вам потрібен час і наполеглива робота над собою. Крок за кроком ви отримаєте нового себе, якщо тільки вам це потрібно, а не комусь іншому. До речі, спорт – чудовий спосіб і переміни отримати, і голову провітрити.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Вам сьогодні потрібен відпочинок і релакс. Не нагнітайте ситуацію, не підганяйте себе й інших – просто віддайтеся течії та спокійно на все реагуйте. А ще обов'язково себе побалуйте! Тепла ванна, масаж, улюблена косметична процедура – це те, що вам дійсно потрібно.

Новини

Популярні теми форуму

analytics