Перейти до вмісту

Ole_ksA

+Підписчик
  • Публікації

    318
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

856 Душка

Про Ole_ksA

  • Звання
    Advanced Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Украина,Волынская обл.
  • Интересы:
    Кто понял жизни смысл и толк,
    давно замкнулся и умолк.
    © И.М. Губерман

Відвідувачі профілю

5 114 перегляду профілю
  1. Ole_ksA

    Прогноз курса доллара к гривне

    На всяк випадок нагадаю: Бідний думкою багатіє. Не кажи "Гоп!" доки не перескочеш.
  2. Ole_ksA

    Прогноз курса доллара к гривне

    Альфред Кох теж так вважає: "... в субботу голосование в Палате представителей. Радоваться рано: даже если закон будет принят, еще предстоит голосование в Сенате. И сколько это займет времени - неизвестно. Может быть быстро, а может быть - и нет. Но будем надеяться на лучшее."
  3. А так, что именно у Савельева С.В. лично я для себя нашел ответы на многие вопросы: почему существует дискриминация (проявление доминантности); почему так устойчивы стереотипы (по сути готовые штампы, не требующие затрат энергии для постоянного анализа и осмысления мозгом происходящего); почему конкретные люди или группы поступают именно так, а не иначе и что определяет их способность поступать осознанно; в какой степени развитие и эволюция человечества происходит по биологическим законам (выживает сильный, хитрый, адаптивный) ... Как-то так. p.s. осмелюсь рекомендовать посмотреть как можно больше видео его выступлений.
  4. За хорошие отношения не нужно бороться. Им надо соответствовать.© Максим Вердикт
  5. - Доктор если гендеров 52, то возникает вопрос: Почему всего два гендерных врача андролог и гинеколог? - Ответ прост: на остальные 50 гендеров врачом приходится психиатр.
  6. Ole_ksA

    Так ли всё хреново?

    02.04.2024. Розсилання акта 02.04.2024 Повернуто з підписом від Президента України Документ 3621-IX, набирає чинності, поточна редакція — Прийняття від 21.03.2024 ( Остання подія — Набрання чинності, відбудеться 04.05.2024. ) Як чинити правильно, особливо тим, хто має право на відстрочку по інвалідності (з 29:30 хвил.) і т.п. не потрапити у халепу через власну необізнаність. Наполегливо рекомендую переглянути від початку і до кінця це відео: https://www.youtube.com/live/WfAb437jdgQ
  7. Ole_ksA

    Так ли всё хреново?

    3. Основні завдання Спеціалізованої прокуратури 3.1. Організація і процесуальне керівництво досудовим розслідуванням, участь у судовому провадженні та підтримання публічного обвинувачення у кримінальних провадженнях про кримінальні правопорушення: проти встановленого порядку несення військової служби (військові кримінальні правопорушення); вчинені військовослужбовцями; військовозобов'язаними та резервістами під час проходження зборів, добровольцями добровольчих формувань територіальної громади; .... Аналогічним чином це присутнє у п.4 НАКАЗу № 130 від 17.05.2023 " Про особливості організації діяльності спеціалізованих прокуратур у сфері оборони".
  8. Ole_ksA

    Так ли всё хреново?

    Секрет ветвей власти. Форс-мажор и списание кредитов. А в подтверждение изобилующая полезными ссылками статья "Воєнний стан та стан війни: пояснюємо різницю. Як ці терміни трактують українські закони та міжнародне право." III Конвенция об открытии военных действий У законі «Про оборону України»
  9. Ole_ksA

    Так ли всё хреново?

    Так военные прокуратуры вроде как упразднены - с 2021 года их не существует. Если ничего не путаю. Ось так виглядає СИСТЕМА ОРГАНІВ ПРОКУРАТУРИ. Функціонує Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Офісу Генерального прокурора, керуючись Положенням про Спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони (на правах Департаменту) Офісу Генерального прокурора. У Верховній Раді - законопроект № 10042 від 13.09.2023 Про організаційно-правові основи побудови та функціонування Військової юстиції України.
  10. Ole_ksA

    Так ли всё хреново?

    Безпосередньо закона про реєстр "Оберіг" я не знайшов. Існує лише прийнятий ще у 2017 році Закон УКРАЇНИ Про Єдиний державний реєстр призовників, військовозобов’язаних та резервістів. У ньому про реєстр "Оберіг" згадки НЕМАЄ
  11. Ole_ksA

    Так ли всё хреново?

    Згідно ст. 19 розділу І Конституції України: "Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України." Найсвіжіше повідомлення про реєстр від МО України: Що таке реєстр «Оберіг» і для чого він потрібен? Тепер інформація про Єдиний реєстр військовозобов’язаних «Оберіг» від одного юридичного сайту: 1. Як бачите у вищенаведеній статті зазначено: "Прийнятий 8 листопада (2023 року) Верховною Радою в першому читанні законопроєкт №10062 передбачає надання «Оберегу» нових даних ...". Зазираємо у ПЕРШОДЖЕРЕЛО і бачимо у вкладці "ПРОХОДЖЕННЯ", що знаходиться в самому низу, наступне: "07.02.2024 Закон направлено на підпис Президенту України". 2. Далі у цій же статті: "Своєю чергою, урядовий законопроєкт №10378 передбачає вручення повістки через електронну пошту або електронний кабінет у реєстрі «Оберіг» (реєстрація такого кабінету стане обов'язковою)." Перевіряємо аналогічно ось ТУТ, гортаємо до вкладки "проходження" і бачимо: "11.01.2024 Проект відкликано". Оскільки мова йде про обробку персональних даних громадян, в Законі України Про захист персональних даних повинна ж бути згадка про цей реєстр, погодьтеся. А от і не вгадали, НЕМАЄ. Підсумовую: якими законними правовстановлюючими документами врегульована робота реєстру "Оберіг" не знайшов. Допоможіть, будь ласка, хто знає.
  12. Ole_ksA

    Так ли всё хреново?

    Мої припущення щодо Вас виявилися хибними, переоцінив я Ваші здібності щодо критичного мислення. Продовжувати спілкування з Вами немає сенсу. п.с. Прохання вказувати першоджерело ваших дописів своєчасно.
  13. Ole_ksA

    Так ли всё хреново?

    Така категоричність і необізнаність притаманна, як правило, пропагандистам або людям з синдромом Да́ннінга — Крю́ґера. Оскільки я вважаю, що з Вами не все так, то нагадую: 1. В Україні діє ЗАКОН УКРАЇНИ Про правовий режим воєнного стану 2. Щоб офіційно правоохоронні органи почали розшук, по факту повинна бути відкрита кримінальна справа. 3. У ст. 62 і ст. 63 Конституції України роз"яснюється кого вважати злочинцями (прєступнікамі, по Вашому).
×