Natali16 242 Опубліковано: 29 січня, 2015 На всех посмотрела,надо и совесть иметь)) 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali16 242 Опубліковано: 29 січня, 2015 А это для Задууумчивого * в образе* ,правда ,моя дочь 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
whoYAK 902 Опубліковано: 29 січня, 2015 надо и совесть иметь)) красота спасет мир =))) Только вот грустить не нужно - все будет хорошо !!! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali16 242 Опубліковано: 29 січня, 2015 красота спасет мир =))) Только вот грустить не нужно - все будет хорошо !!! Это "образ" такой)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 29 січня, 2015 А это для Задууумчивого * в образе* ,правда ,моя дочь Тааак! На этот раз Я опоздала. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Karl 2 784 Опубліковано: 29 січня, 2015 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 865 Опубліковано: 29 січня, 2015 вы в этом уверенны??? Я смог бы выложить,у меня есть,но боюсь,что могут забанить и потереть. А откуда, если не секрет? Можете в личку ответить ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
witas65 2 397 Опубліковано: 29 січня, 2015 Тааак! На этот раз Я опоздала. І я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 865 Опубліковано: 29 січня, 2015 У Креста профессия опасная,понимаю его и поддерживаю его инкогнито. МЕНЬШЕ ЗНАЮТ - ЛУЧШЕ СПИТ! А еще... Если б Крест выложил свою фотку... у многих женщин бы сердечко забилось... Он реально похож на киноактера... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 29 січня, 2015 Это "образ" такой)) Кто на поезд не успел, тот на поезд опоздал. На этот раз - это я. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах