Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

https://vesti-ukr.com/strana/275575-produkty-mohut-usokhnut-moloko-net

5a724c97235a5_26805235_2061278440770152_7127194683698114902_n_1_(Read-Only).thumb.JPG.3c36e646d23719af0ae814cdd36e3452.JPG

5a724ca74a01b_27164932_1544787368969110_5883280472204353995_o_1_(Read-Only).JPG.82877cba2fabfed64036760c7c452392.JPG

Боюсь многие "перемоги" в виде миллионов тонн и тысяч вагонов такие же дутые как и товары на фото:D

  • Хаха 3
  • Подобається 7
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
7 часов назад, Аид сказал:

https://vesti-ukr.com/strana/275575-produkty-mohut-usokhnut-moloko-net

 

 

Боюсь многие "перемоги" в виде миллионов тонн и тысяч вагонов такие же дутые как и товары на фото:D

Кстати, странно молоко мерить весом, а не объемом...может перепутали, литры должны быть?) Хотя нет, литр молока не меньше 1кг весит...

  • Подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
6 часов назад, Remesis сказал:

Кстати, странно молоко мерить весом, а не объемом...может перепутали, литры должны быть?) Хотя нет, литр молока не меньше 1кг весит...

Минимальная плотность молока не должна быть ниже 1,027г/см³ =1027кг/м³.

Чем жирнее, тем выше плотность. В любом случае, больше чем 1 кг) Литр воды, кстати, будет весить чуть меньше, где-то 999 г.

  • Подобається 1
  • Не подобається 2

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

«Завод 410 ЦА» передав ЗС України черговий відновлений літак Ан-26

На ДП «Завод 410 ЦА» відбулась передача чергового відновленого військово-транспортного літака Ан-26 для Повітряних Сил Збройних Сил України. На повітряному судні проведено капітальний ремонт, а також модернізацію згідно вимог командування Повітряних Сил.

Одночасно було передано відновлений літак Ан-26 Державної служби з надзвичайних ситуацій України після капітального ремонту.

За підсумками року підприємство вдало виконало укладені контракти як для державних експлуатантів, так і зарубіжних замовників. Загалом на підприємстві випущено за 2017 рік 11 літаків, з яких капітальний ремонт отримали сім літаків Ан-26, один Ан-32, проведено технічне обслуговування Ан-26 та Ан-74, а також контрольно-відновлювальне обслуговування Ан-72.

(с) Ukrainian Military Pages

  • Дякую 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ПАРТІЯ МТУ ВІДПРАВЛЕНА В ПАКИСТАН СТРОГО В ТЕРМІН

ДП «Завод імені. В.О. Малишева» в термін завершив відправку чергової партії моторно-трансмісійних установок для Республіки Пакистан. Про це повідомив заступник директора комерційного управління ДП «Завод ім. В.О. Малишева» Максим Коновалов.

«Завод Малишева почав поставляти комплекти МТУ в Пакистан в 2016 році, наразі відвантажена вже п’ята партія. На нашому підприємстві знаходиться постійно діюча інспекція із республіки Пакистан, яка разом з нашими фахівцями приймає деталі, що входять в склад комплекту поставки, – говорить Максим Вікторович. – Моторно-трансмісійні установки представляють собою комплекти, в які входять двигун, трансмісія, системи обслуговування двигуна, система очистки повітря, броньований дах. В подальшому всі ці комплекти встановлюватимуться на пакистанські бойові машини «Аль-Халід-1». Наші фахівці в якості спостерігачів будуть безпосередньо присутні при цьому процесі».

(с) ДП «Завод ім. В.О. Малишева»

  • Дякую 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Компанія «НІБУЛОН» розпочинає другий етап днопоглиблення Південного Бугу

Роботи стартували з найбільшого перекату суднового ходу Південного Бугу - Костянтинівського   перекату. На цьому етапі передбачено поглиблення Костянтинівського перекату до 2,5 м.  Загальна довжина ділянки днопоглиблення на перекаті становить 2 км.  В цілому, робоча глибина фарватеру річки буде доведена до 2,5 м.

Роботи виконуватимуться за допомогою унікального самохідного надпотужного днопоглиблювального судна «Миколаївець», який з моменту введення в експлуатацію став практично нарозхват. Так, після проведення у листопаді цього року експерименту з поглиблення скелястого дна на одному з найнебезпечніших порогів Дніпра в районі м. Кам'янське Дніпропетровської області, днопоглиблювальне судно виконало великий обсяг робіт на причалі суднобудівного заводу компанії, де проходить реконструкція сліпу, а також на місці будівництва нового комплексу з перевалки зернових та олійних культур у складі перевантажувального термінала ТОВ СП «НІБУЛОН» у Миколаєві. І тепер, не гаючи часу, «Миколаївець» почне виконувати складні роботи, одночасно випробовуючи надсучасну техніку, на Південному Бузі.

Днопоглиблювальні роботи, зважаючи на досить теплу зиму, проводитимуться кожного погожого дня та мають бути завершені до початку нересту. Після завершення днопоглиблення на Південному Бузі, компанія планує перейти до великих планів на Дніпрі, у районі будівництва нових перевантажувальних терміналів.

На сьогодні вантажний флот компанії «НІБУЛОН»  ходить недозавантаженим на 20 %.  Таким чином, виконання компанією другого етапу днопоглиблення дозволить повністю завантажувати несамохідні судна проекту В2000, що були спеціально збудовані для використання на  Південному Бузі, а отже, і скоротити кількість виконуваних барже-рейсів та витрати на транспортування. Окрім того, це вивільнить буксири і несамохідні судна компанії для виконання інших рейсів, наприклад, дасть можливість додатково виконати 30 барже-рейсів з філії  «Кременчуцька» (Полтавська обл.)  і додатково транспортувати водою 120 000 тонн вантажів, що вивільнить автошляхи країни додатково ще на 5 тис. вантажівок. 

Поглиблення Південного Бугу до 2,5 м також дасть можливість запустити річкою більш сучасні (порівняно з пасажирськими суднами типу «Полісся», що виконували регулярні рейси в минулому році)  судна з підводними крилами типу «Восход», що мають більшу швидкість та пасажиромісткість (77 місць).

Скрытый текст

18616.jpg18615.jpg18614.jpg18613.jpg18608.jpg

(c) Нiбулон

  • Дякую 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

В 2017 г. грузоперевозки по Днепру выросли на 26%

По Днепру в 2017 году перевезено 8,095 млн тонн грузов — на 1,7 млн тонн или на 26% больше по сравнению с предыдущим годом. Об этом свидетельствуют данные Речной информационной службы водных путей Украины. Контейнерооборот на Днепре увеличился на 13,8% — в 2017 году было перевезено 1948 контейнеров. Основными перевозчиками на внутренних водных путях Украины остаются компании «Укрречфлот» и «Нибулон», однако объемы перевозки в 2017 году они еще не сообщили.

Навигация на Днепре в 2017 году осуществлялась с конца марта по декабрь. По данным Государственного предприятия водных путей (ГПВП) «Укрводшлях», количество прошедших шлюзование на реке Днепр судов за период навигации 2017 года увеличилось по сравнению с показателем навигации 2016 года на 13% — до 13 408.

В 2016 году по Днепру было перевезено 6,4 млн тонн грузов и 1711 контейнеров. По данным «Портов Украины», в период прошлой навигации, за 2016 год, «Укрречфлот» перевез по внутренним водным путям Украины 1,7 млн тонн грузов, «Нибулон» — 2 млн тонн (из них 300 тыс. тонн – по реке Южный Буг).

(c) Порты Украины

  • Дякую 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Экономику Украины сравнили с МММ

Экономическая политика Киева строится как «бюджетная пирамида» по образцу МММ. Такое мнение в Facebook высказал директор Института развития экономики Украины Александр Гончаров.

Как считает эксперт, власти игнорируют честный разговор о состоянии народного хозяйства страны. «В тоже время Владимир Гройсман и Андрей Парубий своей работой довольны, хотя большинство экспертов, наоборот, слабое улучшение отдельных макроэкономических показателей связывают со статистической «липой», подкрепленной заключениями аналитиков НБУ (Национального банка Украины)», — написал Гончаров.

По его мнению, в Европе уже устали наблюдать, как под разговоры о борьбе с коррупцией, власти отказываются от реальных реформ и только консервируют отсталость.

Единственная отговорка киевских властей — нехватка денег. В этих условиях все надежды возлагаются только на очередной кредит из МВФ. «Под очаровательной лужайкой, ведущей в ЕС, на самом деле — кредитная трясина МВФ (только бы не ухнуться в неё в ближайшее время). Словом, строится у нас под звонкие и красивые лозунги классическая «бюджетная пирамида» по образцу и подобию с МММ», — заключил эксперт.

1 февраля МВФ дал прогноз, что украинцам в ближайшее время не стоит ждать существенного улучшения жизни. В конце января в МВФ пообещали выделить в мае Украине очередной транш в 1,9 миллиарда долларов. Но для этого Киев должен выполнить ряд условий, среди них — повышение тарифов на газ.

В начале 2015 года МВФ утвердил новую кредитную программу Украины на 17,5 миллиарда долларов. Она рассчитана на пять лет. Киев получил четыре транша на общую сумму 8,38 миллиарда долларов.

 

  • Подобається 3
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

КВСЗ успешно выполнил контракт 2017 года на поставку пассажирских вагонов Укрзализныце

ПАО «Крюковский вагоностроительный завод» успешно выполнил самый большой за последние годы контракт на изготовление для Укрзализныци пассажирских вагонов. 38 купейных пассажирских вагонов модели 61-779, 11 из которых купейные вагоны с трансформирующейся мебелью, переданы заказчику согласно договору 2017 года. Последние три вагона из контрактной партии отправились в харьковское отделение Пассажирской компании — филиала УЗ.

Вагоны, собранные на КВСЗ в 2017 году, уже работают на Южной, Юго-Западной, Львовской, Одесской и Приднепровской железных дорогах. По словам заместителя директора департамента пассажирских перевозок дальнего следования УЗ Тараса Пасечника, 59 новых пассажирских вагонов, которые КВСЗ произвел для ПАО «Укрзализныця» в 2016-17 годах это ощутимое обновление пассажирского парка компании. Из крюковских вагонов уже сформированы целые поезда, работающие на самых популярных маршрутах. Таких как Харьков – Одесса, Львов – Одесса, Киев – Ивано-Франковск, Киев – Новоалексеевка, Ивано-Франковск – Константиновка и других.

Обновленный дизайн интерьеров новых крюковских вагонов по-современному эргономичен. К тому же благодаря нововведениям наши пассажирские вагоны стали комфортнее и удобнее не только для пассажиров, а, что очень важно, и для эксплуатационных служб УЗ. Уровень локализация их производства в Украине вырос до 70 %. Это действительно достойный украинский продукт. В проекте капитальных инвестиций УЗ на 2018 год предусмотрено приобретение 60 новых купейных и спальных пассажирских вагонов. Хочется надеяться, что плодотворное сотрудничество КВСЗ и Укрзализныци по обновлению пассажирского подвижного состава в наступающем 2018 году продолжится.

Скрытый текст

Kontrakt_s_UZ_vipolnen_1.jpgKontrakt_s_UZ_vipolnen_5_images_news_imaKontrakt_s_UZ_vipolnen_2_images_news_thuKontrakt_s_UZ_vipolnen_4_images_news_imaKontrakt_s_UZ_vipolnen_2_1_images_news_iKontrakt_s_UZ_vipolnen_6_images_news_imaKontrakt_s_UZ_vipolnen_7_images_news_ima

(c) КВСЗ

  • Дякую 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

«Південмаш» проведе вогневі випробування індійських рідинних ракетних двигунів

На дослідно-експериментальній базі ДП «Південний машинобудівний завод ім. Макарова» протягом двох років будуть проводитися випробування індійських рідинних ракетних двигунів. Про такі плани повідомили у прес-службі підприємства. 

«Роботи з індійською організацією ISRO (тематика двигунів). Контракт 2017 року на проведення до 2019 року включно вогневих випробувань індійських рідинних ракетних двигунів на дослідно-експериментальній базі Південмашу», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що досвід успішного співробітництва «Південмашу» продовжиться з корейським інститутом KARI, роботи з яким ведуться у двох основних напрямках: це контракти 2016 року з виготовлення двох турбонасосних агрегатів РД 8 і комплекту макетів клапанів. А також контракт 2016 року з виготовлення 50 кулебалонів ємністю 130 л і 10 - ємністю 25 л. «Контракт успішно завершено, укладено наступний, за яким має бути виготовлено ще сорок два кулебалони», - повідомили на підприємстві.

У 2017 році за участі «Південмашу» в міжнародній кооперації було виконано три пуски за проектом «Вега», один пуск за проектом «Антарес» і один пуск РН «Зеніт» з космодрому «Байконур» за програмою «Наземний старт». Усі пуски були успішні.

(с) Укрiнформ

  • Дякую 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку.

×