Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

https://www.segodnya.ua/economics/enews/-ukraina-stala-pokupat-eshche-bolshe-importnogo-syra-1128497.html

Украина перестала быть чистым экспортером сыров

Вот при Онищенке, в период торговой войны с Россией, была таки видным экспортером, но зона свободной торговли с ЕС помогла ей избавиться от тяжкой обязанности снабжать иностранцев сырами.

ЕС не просто не покупают украинских сыров - они отбирают у украинских сыроваров внутренний рынок.

Вместо заработка Украина получает теперь кредиты и подачки.

Успех ассоциации налицо.

Подробности по ссылке:

https://amp.strana.ua/news/115842-import-syra-kak-ukraina-za-poslednie-dva-hoda-prevratilas-v-importera-syra.html

 

5a664c44a0254.png

 

 

5a664c5118d0b.png

В 6 раз сократили экспорт по объемам и в 10 раз по выручке.
Украинский сыр даже в полтора раза дешевле чем покупала Россия, все равно не хотят брать в других странах.

  • Подобається 7
  • Не подобається 3

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

З реконструйованого сліпу заводу «НІБУЛОН» на воду спущено перше 100-метрове судно

З реконструйованого сліпу суднобудівно-судноремонтного заводу «НІБУЛОН» (ССЗ «НІБУЛОН») спущено на воду перше несамохідне судно проекту В5000, довжина якого становить 101 м.

Проект В5000 – несамохідні судна вантажомісткістю 5 тис. тонн, змішаного плавання, з двома трюмами та покращеними експлуатаційними якостями, зокрема гідравлічною системою приводу люкових закриттів. Новий удосконалений проект несамохідних суден шириною 17 метрів фахівці компанії створили на основі вивчення досвіду Америки і Європи. Це перше судно шириною 17 метрів збудоване на заводі для експлуатації на Дніпрі. Використання несамохідних суден нового проекту підвищить ефективність роботи флоту компанії «НІБУЛОН». Більша вантажність суден дозволить оперативно доставляти більші суднові партії вантажів із перевантажувальних терміналів на Дніпрі та Південному Бузі і перевантажувального термінала в м. Миколаєві на зовнішній рейд і, як наслідок, наростити обсяги річкових перевезень та перевалки.

Скрытый текст

19209.jpg19215.jpg19216.jpg

(с) Нiбулон

  • Подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Підприємство «Клінгспор» переміщує із Франції на Львівщину частину виробництва

ТОВ “Клінгспор” є провідним виробником абразивних матеріалів з представництвом в більш ніж 39 країнах. Продукція компанії багато років використовується в металообробній, деревообробній промисловості, будівництві та інших галузях, та завдяки своїй високій якості користується попитом як на європейському, так і на українському ринках. Компанія працює на світовому ринку понад 125 років, а в Україні цього року планує відсвяткувати свою 10 річницю. Лише за останні чотири роки діяльності на Львівщині підприємство інвестувало в завод понад 7 мільйонів євро.

На сьогодні компанією збудовано виробничі, складські та адміністративні приміщення загальною площею 6,7 тис.м.кв. (м. Великі Мости, Сокальський район), та працевлаштовано понад 200 людей. І вже в цьому році планується переміщення частини виробничих потужностей з Франції в Україну.

Політика компанії спрямована на постійний жорсткий контроль якості. На сьогодні в асортименті абразивів Klingspor понад 50 тисяч найменувань продукції.  Високу якість інструментів забезпечують комплексною перевіркою всіх деталей виробництва: від закупівлі сировини до виробництва продуктів та поставки нашим клієнтам.

(с) Zik

  • Подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Харківське авіапідприємство відновлює виробництво надлегких літаків ХАЗ-30 

Після тривалої перерви Харківське авіапідприємство (ХДАВП) відновлює свої пропозиції на авіаційному ринку. Про це інформує «Національний промисловий портал», з посиланням на Харківське державне авіаційне виробниче підприємство. На разі мова йде про надлегкі літаки ХАЗ-30, повідомляють у Департаменті зовнішньо-економічної діяльності ХДАВП. Ан-74 також є у виробничих планах, але поки що вирішується питання про заміщення російських деталей, які мали значну складову у цій машині.

«У нас є певні рішення цієї проблеми, в  ДК «Укроборонпром» і «Укрспецекспорті» нас підтримали і обіцяли допомогти», – говорить директор Департаменту зовнішньо-економічної діяльності Руслан Бойко. Тим часом авіапідприємство має готові пропозиції щодо надлегких літаків ХАЗ-30. Їх позиціонують, як надійні, безпечні і прості в управлінні. Навіть посадка із зупиненим двигуном не викликає труднощів та істотно не відрізняється від штатного режиму. Тому вони прекрасно підходять для усіх, хто тільки «починає своє авіаційне життя» і прагне навчитися кермувати літальним апаратом, каже Руслан Бойко.

ХАЗ-30 повністю відповідає вимогам Норм льотної придатності EASA CS-VLA для дуже легких літаків і має Сертифікат типу № ТЛ 0060. Цікаво, що згідно сертифікату він може літати при температурі повітря +35 С. Отже, надлегкі літаки ХДАВП прекрасно почуватимуться на гарячих аеродромах Середньої Азії, Близького Сходу і Африки. А можливість установки додаткового спеціального обладнання дозволяє використовувати ХАЗ-30 для різноманітних цілей.

(с) ОПК

 

  • Подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Днепр впервые использовали для доставки минеральных удобрений

Наливной танкер Одиссей І впервые осуществил доставку минудобрений КАС-32 по Днепру. Время в пути из Херсона до Запорожья, с учетом прохождения двух шлюзов, заняло 24 часа. Об этом сообщил директор ООО "Одесса Агрохим" Тарас Иващенко на своей странице в Facebook.

Он проинформировал, что компания импортирует удобрения КАС-32 (карбамидно-аммиачная смесь с долей азота 32%) из Египта, Болгарии, Румынии через собственные перевалочные мощности в Херсоне. Но впервые было принято решение осуществить логистику по реке.

"Анализируя опыт коллег из США, которые активно используют речной транспорт вдоль Миссисипи для транспортировки минеральных удобрений, было принято решение развивать собственную логистику по Днепру. Ведь основа торговли КАСом — это дешевая логистика. В 2017 году был приобретен и капитально отреставрирован наливной танкер Одиссей І, емкостью 600 тонн.  Первая поставка была осуществлена 31 марта в Запорожье", — написал Иващенко.

Также он сообщил, что компания планирует расширять географию отгрузок вдоль Днепра. В ближайшее время планируются поставки удобрений по реке в Кременчуг и другие речные порты. Также в планах — в ближайшее время организовать поставки импортной аммиачной селитры в биг-бэгах из Грузии, Болгарии или Румынии вверх по Днепру.

(с) Дело

  • Дякую 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 

США с 23 марта ввели новые пошлины на стальную и алюминиевую продукцию - 25% для стали и 10% для алюминия. Они действуют для всех стран, которые поставляют продукцию в Соединенные Штаты, однако отсрочку до 1 мая получили Австралия, Аргентина, Бразилия, Канада, Мексика, Республика Корея, а также страны Евросоюза.
 

Я смотрю нас (Украины) в списке исключения нету. Соответственно нашу промышленность еще подзагнали.

Кто в теме - поделитесь:)

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

«Завод Кобзаренка» выиграл тендер на поставку 60 бункеров в Румынию

Об этом рассказал директор завода, Анатолий Кобзаренко, на выставке «Зерновые технологии». Как отметил Анатолий Кобзаренко, завод выиграл тендер среди девяти компаний-производителей. Теперь в Румынию отправятся 60 4-осных бункеров-погрузчиков ПБН-50 объемом по 50 куб.м. Поставки уже начались – первые бункеры-погрузчики уже переданы клиенту.

Как отмечает AgroPravda.com, румынское хозяйство не впервые знакомо с продукцией завода: в прошлом году ему были переданы 2-осные бункеры-погрузчики ПБН-30.

Скрытый текст

e6371-27867228_1975770932450889_716430675b7c0-28059048_1971634519531197_79229835

(c) AgroPravda

  • Лайк 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Українська корпорація вироблятиме кузови для французьких електробусів

Українська корпорація "Богдан" уклала контракт на виготовлення кузовів з французьким виробником екологічного громадського транспорту "Bluebus". Про це повідомила прес-служба корпорації. У рамках першого контракту український виробник поставить Bluebus п’ять12-метрових кузовів. Замовник отримає їх до кінця травня. "Богдан" розраховує на подовження контракту та поглиблення співпраці у майбутньому.

"Цей контракт є проривом "Богдана" на ринок Західної Європи. Ми вже співпрацювали з країнами Східної Європи, зокрема, Польщею та Чехією. Але відтепер поле нашої діяльності розповсюдиться і на країни Західної Європи", - наголосили в корпорації. Як відзначають у прес-службі, тролейбуси "Богдан" - єдині серед українських тролейбусів, сертифіковані у ЄС.

(c) Укрiнформ

Змінено користувачем FAFNIR
  • Лайк 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Овощи в Украине уже в 2–2,5 раза дороже, чем в Польшеhttp://www.2000.ua/novosti/ekonomika_novosti/ceny-na-ovoshi-v-ukraine-uzhe-22_5-raza-dorozhe_-chem-v-polshe--.htm

  • Подобається 1
  • Не подобається 3

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку.

×