Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

32 минуты назад, FAFNIR сказал:

У Жеваго опровергли информацию о ликвидации завода "Росава"

В пресс-службе компании "Росава" опровергли информацию о том, что акционеры якобы решили ликвидировать компанию. Ранее ряд СМИ сообщил, что акционеры приняли решение ликвидировать компанию "Росава". Такая информация якобы была опубликована в системе раскрытия информации Национальной комиссии по ценным бумагам и фондовому рынку.

В свою очередь, в компании сообщают, что на собрании акционеров на самом деле приняли решение о реструктуризации предприятия. Реструктуризация соответствует законодательству Украины и требованиям рынка о разделении различных сегментов: производства шин, их реализации, маркетинговой стратегии и пр. "Реструктуризация предусматривает полное сохранение текущих рабочих мест, увеличение объемов производства, дополнительные инвестиции в предприятия", — отметил генеральный директор АО"Росава" Александр Далиба. После реструктуризации, по его словам, будет создано 75-125 новых рабочих мест.

Согласно отчетности, "Росава" в 2017 году нарастила чистый убыток на 73,8% — до 718 млн грн. Чистый доход компании упал на 41,7% — до 875 млн грн. В прошлом году компания произвела 1 тыс. единиц продукции.

(с) Дело

Если так дело обстоит то отлично!

  • Хаха 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ДП «Завод 410 ЦА» передав другий відновлений літак Ан-32 Народної Республіки Бангладеш

Колектив ДП "Завод 410 ЦА" успішно виконав капітальний ремонт військово-транспортного літака Ан-32 для ВПС Народної Республіки Бангладеш. Всі випробування пройшли успішно. Генеральний директор заводу Ганькевич Віктор Володимирович урочисто передав сертифікат на відновлене повітряне судно екіпажу та представникам Замовника, а також подякував за плідну співпрацю і побажав чистого неба та успішного служіння на благо миру та процвітання своєї країни.

(с) Завод 410 ЦА

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

«Лозівські машини» вийшли на ринок Хорватії

За підсумками дебютної участі в сільськогосподарській виставці «Bjelovar Fair» (м. Б'єлавр, Хорватія) «Лозівські машини» вийшли на ринок Хорватії. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Ми підписали дилерську угоду з провідною дистриб'юторською компанією Хорватії "PMT d.o.o.". — повідомляє директор з продажу ЗЕД Едуард Чудопалов. — В рамках нашого довгострокового співробітництва, крім придбання нашої техніки, цього року "PMT d.o.o." планує провести ряд демонстрацій дискової борони "Дукат" безпосередньо в полі, щоб аграрії переконалися в енергоефективності, продуктивності та надійності наших агрегатів». 

Директор з продажу відзначає, що «Лозівські машини» стали єдиною українською компанією на східно-європейській виставці, яка представила інноваційну та сучасну техніку вітчизняного виробництва і викликала великий інтерес з боку сільгоспвиробників країни. Енергоефективність, інноваційність та багатопрофільність сільськогосподарських виробництв «Лозівських машин» на заході представляла дискову борону «Дукат-5», орієнтовану як на традиційне, так і на органічне сільське господарство.

Як зазначено в повідомленні, «Лозівські машини» продовжують зміцнювати експортний потенціал, розширюючи географію торгівлі та дилерського партнерства. «За результатами дебютної участі у виставці ми успішно зайшли на ринок Хорватії, де прогнозується високий попит на нашу продукцію», — підводив результати Едуард Чудопалов.

(c) Agravery

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Украинская авиакомпания приобретет шесть самолетов Ан-2-100

Украинская авиакомпания "Константа" решила приобрести шесть самолетов Ан-2-100, которые недавно прошли сертификацию. Авиакомпания «Константа» занимается перевозкой пассажиров, грузов, а также предоставляет в аренду и осуществляет техническое обслуживание воздушных судов.

"Есть немало площадок, на которых работаем, - например, с грунтовыми аэродромами: там не каждый самолет сядет и доставит груз в целости. Ан-2-100 на это способен, что важно, он может перевозить до 4 т груза, а это очень солидный показатель. Иностранные аналоги такого самолета стоят дороже, их обслуживание обходится в большие суммы, хотя по эксплуатационным характеристикам они слабее", - заявил гендиректор Константы Евгений Гаврилов.

Ранее Вячеслав Богуслаев, директор компании Мотор Сич, поставляющей двигатели для этой модели самолета, рассказал, что Ан-2-100 уже демонстрировали в Китае, Беларуси и Казахстане. Вскоре состоится презентация самолета и в других странах.

(с) Лига

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

«Нiбулон» спустив на воду друге 100-метрове судно проекту В5000

Суднобудівний завод «Нiбулон» спустив на воду друге 100-метрове несамохідне судно проекту В5000, призначене для експлуатації на внутрішніх водних шляхах України. Спуск другого судна проекту В5000 проходив у робочій обстановці, адже  наразі суднобудівники компанії працюють одразу над сімома замовленнями, тож не гають жодної хвилини.

Нагадаємо, що проект В5000 – несамохідні судна вантажомісткістю 5 тис. тонн, змішаного плавання, з двома трюмами та покращеними експлуатаційними якостями, зокрема гідравлічною системою приводу люкових закриттів. Новий удосконалений проект несамохідних суден шириною 17 метрів фахівці компанії створили на основі вивчення досвіду Америки і Європи.

(с) Нiбулон

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

В Мелитополе заработал новый завод 

Инвестор группы компаний “Турбоком” презентовал новое предприятие - “ЭкоПромЛит”. Это первое литейное производство чугуна в регионе, использующее в своем цикле экологически чистые технологи по газифицируемым моделям (ЛГМ). В настоящее время в развитых странах этим методом производится до 30% литья. Метод ЛГМ позволяет производить качественное литье сложных корпусных деталей без использования токсичных смол и материалов, и является универсальным для черных и цветных металлов. 

"В это предприятие мы вложили около 30 миллионов гривен собственных средств группы компаний "Турбоком"", - рассказывает директор Владимир Овчаренко. Открытие данного предприятия позволит "Турбокому" замкнуть цикл производства - от сырого металла до конечного продукта - деталей, которые являются частями двигателей.

Как сообщил технический директор литейной компании Константин Мороз, мощность предприятия - 1200 тонн литья в год. Планируемая мощность предприятия - 3600 тонн литья в год.Основная продукция предприятия - корпусные детали для турбокомпрессоров. Их, в первую очередь, будут поставлять на мелитопольский «Турбоком». Предприятие также рассматривает перспективу работы на выполнение сторонних заказов.  В том числе, планируется выход на Европейский рынок. Собственно экологичность литья позволит "Экопромлиту" на равных конкурировать за европейские и азиатские рынки, где требования к производству очень серьезные.

Инвестор рассчитал, что во втором квартале 2018 года число работающих  на  новом заводе составит - 54 человека. В ІІІ - ІV кварталах штат увеличится до 100 человек. Заработная плата на предприятии будет от  7000 — 15 000 грн.

(с) РИА Мелитополь

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Спиртзавод на Львівщині виготовлятиме суміші для українського виробника парфумерії

Великолюбінський МПД ДП «Укрспирт» (Львівська область) після трьох з половиною років простою відновив виробничу діяльність – завод перепрофільовано на виробництво сумішей запашних речовин. Про це повідомила прес-служба «Укрспирту». Оновлення потужностей підприємства реалізовано в рамках стратегічного плану розвитку ДП «Укрспирт» на Львівщині.

Модернізація відбуватиметься у два етапи та передбачає встановлення електронного обліку спиртовмісних речовин та обладнання з виробництва сумішей запашних речовин для парфумерної галузі, заміну брагоректифікаційноі установки, монтаж котла на альтернативні види палива й обладнання з глибокої переробки відходів бродіння (барди). Запашні спиртовмісні суміші виготовлятимуть під українського виробника парфумерної продукції, а це понад 120 підприємств.

У 2017 році вітчизняні підприємства імпортували близько 2 млн декалітрів спирту для хімічної, парфумерної та харчової промисловості. Для порівняння ДП «Укрспирт» минулого року виробило близько 8 млн декалітрів спирту.

(с) Agrotimes

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
В 07.05.2018 в 19:42, westa сказал:

Цифры по экспорту и деньгам озвучьте  пожалуйста, ну и прогнозы на следующий маркетинговый год.

В 16/17 мг экспорт зерновых был 44,4 млн.т.

http://agroportal.ua/news/rastenievodstvo/ukraina-v-20162017-mg-uvelichila-eksport-zerna-na-5-mln-t/

В 17/18 - отстает от предыдущего на 8,1% или 3 млн.т.

http://www.ukragroconsult.com/news/eksport-ukrainskogo-zerna-pochti-dostig-35-mln-t

По ценам: в 16-17 цены были около 170$/т. В 17-18 - 190-200 $/т.

По прогнозам лучше USDA:

https://latifundist.com/novosti/39986-ukraina-v-mae-snizit-eksport-pshenitsy-do-17-mln-t - пшеница - 0.2 млн.т.

http://agroportal.ua/news/ukraina/usda-uvelichilo-prognoz-urozhaya-kukuruzy-v-ukraine/ - кукуруза +4 млн.т

т.е. на уровне 16/17 мг

 

  • Дякую 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Интнресная карта: Зоны погрузки на жд зерна в Украине:

1213.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Триває електрифікація дільниці Золотнишине—Потоки (Полтавська область)

https://info.uz.ua/articles/elektrifikatsiya-dilnitsi-zolotnishinepotoki-poltavska-oblast-spriyatime-zbilshennyu-promvirobnitstva-u-tsomu-regioni

Цитата

Електрифікація дільниці Золотнишине—Потоки (Полтавська область) регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» — у розпалі. У переході з тепловозної на електричну тягу зацікавлені не лише залізничники, а й вантажовідправники.

 

Залізна руда вимагає енергію

Довжина одноколійної дільниці Золотнишине—Потоки лише 12 км. Проте вона є однією з найважливіших артерій регіональної філії «Південна залізниця». Так основний вантаж станції Золотнишине — залізорудна сировина, яку видобуває Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат. Середньодобове навантаження станції сягає 500 піввагонів (35 тис. т), тобто за місяць «набігає» приблизно 1 млн т. У транспортуванні цього вантажу в напрямку портів задіяно 10 пар вантажних поїздів. Окрім того, є підстави вважати, що обсяги перевезень з роками зростуть, оскільки Кременчуцька магнітна аномалія має понад
10 млрд т запасу руди. За словами керівництва правління ВАТ «Полтавський ГЗК», завданням підприємства на найближчі 5—7 років є утримання стандартів якості та збільшення обсягів виробництва залізної руди до 20 млн т на рік. Проектна продуктивність підприємства — 34 млн т на рік.

Реалізація зазначеного проекту дасть можливість Полтавському ГЗК формувати маршрутні відправки, використовуючи електротягу. До того ж завершення будівництва Єристівського ГЗК (за 5 км від станції Золотнишине) збільшить обсяги виробництва залізорудної сировини та, відповідно, навантаження на залізницю.

...

Загалом по об’єкту заплановано встановити:

463 опори контактної мережі, 71 анкер, 53 жорсткі поперечини, 176 фундаментів. Змонтувати 284 консолі, 27,820 км несучого тросу та контактного дроту, 21,310 км живлячого фідера та інших необхідних конструкцій.

 

  • Лайк 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку.

×