Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

На Львівщині відкрили нові виробничі потужності компанії «Кормотех»

 У с. Прилбичі Яворівського району відбулось відкриття нових виробничих потужностей ТзОВ «Кормотех» (Kormotech) – українського підприємства, найбільшого виробника кормів для домашніх тварин в Україні, повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Сьогодні на Львівщині ще одне підприємство розширило свої виробничі потужності. Нам дуже приємно, що це підприємство продає свою продукцію у країнах Європейського Союзу. А незабаром реалізовуватиме продукцію у США.», - наголосив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

Виробничі потужності підприємства забезпечені сучасним обладнанням від провідних компаній світу. Компанія встановила обладнання провідної німецької компанії SOMIC та розширила пакувальну дільницю. Це дозволить покращити якість пакування продукції відповідно до світових стандартів. Сумарна вартість інвестицій в будівництво лінії склала 460 тис євро.

«У 2003 році ми створили компанію, збудували перший завод з виготовлення сухих кормів. А у 2011 збудували другий - з виробництва мокрих кормів для котів та собак. На даний момент потужності двох фабрик в сумі складають 16 тисяч тонн вологих кормів та 28 тисяч тонн сухих кормів за рік. 80% працівників на цьому підприємстві є власниками домашніх тварин. Наш базовий ринок орієнтований на Україну, а це 80% виготовленої нами продукції, яка присутня у всіх областях. Зараз ми заходимо на ринок Північної та Південної Америки. Плануємо працювати зі США - у нас вже є відповідний дозвіл. Окрім того, ми підписали контракт з Чилі», - розповів директор підприємства Ростислав Вовк.

Інвестиції в подальше розширення виробництва в 2018 році складуть 2,3 млн євро. В 2019 «Кормотех» відкриє виробничі потужності у Латвії. Підприємство експортує продукцію в 19 країн та входить в ТОП-30 виробників Європи. Станом на січень 2018 року на підприємстві працевлаштовано майже 500 працівників.

Скрытый текст

30430183_1637433282991950_288242600_n_1530784807_1637433096325302_804535976_n_1530785018_1637433126325299_1773401784_n_130430213_1637433319658613_107804612_n_1530859928_1637433102991968_854919904_n_15

(c) Galinfo

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Поляки розшириють виробництво грибів в Україні

Польська компанія з виробництва печериць продовжить розвивати свій бізнес в Уманському районі Черкаської області, повідомляє місцева райдержадміністрація. П’ять років тому польський інвестор почав в Уманському районі будівництво сучасного підприємства по виробництву міцелію для вирощування печериць ТОВ «Мікоген-Центр». Воно було завершене в 2016 році і обійшлося в 22,8 млн грн.

Днями генеральний директор підприємства Олег Тригубенко, директор-розпорядник Йоньчик Владзімєж Адам і директор з маркетингу Михайло Машлянка, провели для представників Уманської районної державної адміністрації екскурсію, представивши всі етапи виробництва міцелію. Як розповів Адам, продукт виготовляється методом природного бродіння на відкритій місцевості з натуральної сировини: пташиного посліду, спор грибів, соломи.

Підприємство має сучасну лабораторію, яка контролює якість. А санітарна зона (влаштована з урахуванням рози вітрів), система аерації забезпечують безпеку для жителів наближених населених пунктів. Спільне українсько-польське починання виявилось успішним, продукція має хороший, стійкий попит, а тому ТОВ «Мікоген-Центр» найближчим часом планує запустити другу чергу будівництва заводу.

(с) Agroday

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

«Укрзалізниця» закупила у фірми Ахметова сталі на 1,7 мільярда

Філія «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Українська залізниця» 22 травня за результатами тендерів уклала дві угоди з ТОВ «Метінвест-СМЦ» про закупівлю сталі на загальну суму 1,69 млрд гривень. Про це пишуть «Наші гроші» з посиланням на дані у системі «Прозорро».

Цьогоріч фірма олігарха Ріната Ахметова поставить:

  • 52 тис т рейок Р-65 категорії І довжиною 25 м із загартованою поверхнею кочення зі сталі К76Ф по 29 001 грн./т,
  • 543 т рейок Р65 категорії І довжиною 25 м із загартованими поверхнею кочення та бічними гранями головки для криволінійних ділянок колії зі сталі К76Ф по 30 548 грн./т,
  • 4 тис т підкладок роздільного скріплення 1КБ-65 зі сталі Ст4пс по 33 576 грн./т,
  • 64 підкладки роздільного скріплення 1КБ-50 зі сталі Ст4пс по 33 576 грн./т,
  • 687 рейкових накладок 1Р65 зі сталі К54 по 33 576 грн./т.


Такі рейки із загартованими поверхнею кочення та бічними гранями головки виробляє ПАТ «Металургійний комбінат «Азовсталь» Ахметова. Єдиним конкурентом було дніпровське ТОВ «Металоцентри Комекс» Олексія Буряка на чолі з Вячеславом Рябчуном, причому ніхто не знижував ціни під час аукціонів. Фірма вийшла на тендери залізниці з продукцією заводу «Азосталь», що належить тій же самій групі «Метінвест» Ріната Ахметова, з якою «Комекс» і «конкурував» на тендері.

(c) Zik

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

На ЭМСС была произведена отгрузка роликов для компании АВВ

Предприятием ПАО «Энергомашспецсталь» была произведена отгрузка партии роликов, изготовленных для шведско-швейцарской компании АВВ, специализирующейся в области электротехники, энергетического машиностроения и информационных технологий. Общий вес поставки – 85 т. Изготовленные детали предназначены для производства электродвигателей.

(c) ЭМСС

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

В Тернопольской области заработает третий спиртзавод

Спиртовой завод в Хоросткове Тернопольской области будет запущен после модернизации оборудования. Об этом заявил и.о. директора ГП "Укрспирт" Юрий Лучечко во время рабочего визита в Тернопольскую область.

Лучечко рассказал, что Хоростковский спиртзавод внесен в стратегический план развития спиртовых предприятий Тернопольской области. По словам руководителя "Укрспирта", этот завод станет первым, где модернизируют оборудованием по глубокой переработке отходов брожения. Устаревшее оборудование не позволяло восстановить производство с конкурентным продуктом и по конкурентной цене.

По словам первого заместителя председателя Тернопольской ОГА Ивана Крысака, сегодня в области переменно работает только два завода. Однако, несмотря на сложности, треть спирта в Украине производится именно в Тернопольской области.

(c) Цензор

Змінено користувачем FAFNIR

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Как автоматизация сэкономила Центральному ГОКу 5,5 млн грн на электроэнергии 

Центральный ГОК (ЦГОК) Группы "Метинвест" Рината Ахметова и Вадима Новинского за год сэкономил 5,5 млн грн благодаря новым энергоэффективным преобразователям частоты для насосов. В марте 2017 года ЦГОК заключил энергосервисный контракт с ДТЭК ЭСКО (входит в энергохолдинг ДТЭК) на установку "под ключ" 12 преобразователей частоты ("частотники") компании ABB (Швейцария). Частотники автоматически регулируют работу электродвигателей. 

Преобразователи частоты автоматически регулируют работу насосов. Как объясняет начальник отдела энергоменеджмента ЦГОКа Максим Стрелец, в зависимости от загрузки производственной линии, датчики подсказывают "роботу", что нужно сделать — увеличить или уменьшить обороты электродвигателя насоса. Согласно энергосервисному контракту, ЦГОК оплатил только 20% стоимости нового оборудования и работ, остальные 80% оплатил ДТЭК ЭСКО. Свои деньги ДТЭК ЭСКО возвращает из экономии. 

"Достигнутую экономию мы с ДТЭК ЭСКО делим в пропорции 20/80. Инвестиции ЦГОК за год уже окупились. Дальнейшая экономия становится для нас, по сути, прибылью", — объяснил генеральный директор ЦГОК Дмитрий Шевчик. Предполагалось, что за год ЭСКО-проект повысит энергоэффективность насосных агрегатов на 25%, чем сэкономит комбинату 2 млн кВт·ч или 3 млн грн. Но за год "частотники" сэкономили комбинату 52% электроэнергии, которая раньше тратилась на работу насосов. В ДТЭК ЭСКО отмечают, что в отдельные месяцы экономия достигала 61%. Всего экономия достигла 3,4 млн кВт•ч электроэнергии, уменьшив расходы предприятия на электроэнергию на 5,5 млн грн.

В ДТЭК ЭСКО отмечают, что благодаря этому энергосервисный контракт закончится на год раньше. После этого новое оборудование перейдет в собственность ЦГОКа. ДТЭК ЭСКО устанавливает на ЦГОКе еще 10 "частотников" на насосы и заменит 7 электродвигателей. 

СПРАВКА. ДТЭК ЭСКО — энергосервисная компания, которая входит в энергохолдинг "ДТЭК". Как и Группа Метинвест входит в состав финансово-промышленной группы "Систем Кэпитал Менеджмент" (СКМ), акционером которой является Ринат Ахметов.

(с) Дело

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Украинские конструкторы Ugears начнут продаваться в магазинах Disney 

Украинская компания Ugears в сентябре этого года поставит первую партию своих деревянных конструкторов компании Disney. Об этом в интервью Delo.UA рассказал сооснователь компании Геннадий Шестак. Конструкторы Ugears будут продаваться в 700 фирменных магазинах Disney уже в ноябре 2018 года. "Мы разработали для Disney пять моделей (четыре уже утвердили с Disney. — Ред.). Они дали образцы, а мы разработали механику моделей", — рассказал Delo.UA Геннадий Шестак.

По его словам, Disney сам обратился к украинской компании с предложением о сотрудничестве. Переговоры длились восемь месяцев, а Ugears пришлось пройти жесткий аудит. "Проверяли все — финансовую отчетность компании, рабочие места, проводили интервью с сотрудниками без присутствия линейных руководителей. Необходимо было соответствовать что-то около 400 требованиям для прохождения аудита. И мы его прошли без единого замечания. Аудиторы сами, мягко говоря, удивились", — поделился Шестак.

Он при этом отметил, что Ugears — это первая компания, чей бренд за последние 22 года Disney согласился оставить на упаковке рядом со своим. "Мы даже пожертвовали частью прибыли. Для узнаваемости нашего продукта и нашей страны это очень важно", — уточнил Геннадий Шестак.

(с) Дело

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

«Корум Дружківський машинобудівний завод» виготовить 6 прохідницьких комбайнів для ДТЕК

«Корум Дружківський машинобудівний завод» одержав нове замовлення на виготовлення трьох прохідницьких комбайнів КПД для «ДТЕК Павлоградвугілля». Дві машини призначені для шахтоуправління «Терновське», ще одна відправиться на шахтоуправління «Першотравенське». Заплановані строки відвантаження обладнання – вересень-листопад 2018 року.

Це друге велике замовлення на виготовлення КПД, отримане дружківчанами від «ДТЕК Павлоградвугілля». Усього у виробництві знаходяться 6 прохідницьких комбайнів, які будуть відвантажуватися протягом року. Ще один КПД уже переданий замовнику й зараз працює в шахті «Терновська» шахтоуправління «Павлоградське».

«До автономного виробництва прохідницьких комбайнів КПД ми йшли послідовно, крок за кроком освоюючи відсутні групи комплектувальних, – коментує директор «Корум Дружківський машинобудівний завод» Тетяна Калугіна. – Зараз, коли запит на прохідницькі комбайни особливо високий, дружківчани змогли оперативно включитися в роботу й у короткий термін виготовити перший у своїй практиці КПД. Старт виявився успішним: нам довірили ще одне масштабне замовлення».

Власне виробництво й складання прохідницьких комбайнів КПД – це новий етап у розвитку заводу й перехід на більш високий технологічний рівень. Крім того, «Корум Дружківський машинобудівний завод» додав у свою продуктову лінійку таку велику позицію, як вентилятор головного провітрювання. Підприємство також виробляє механізовані кріплення, шахтний транспорт, піднімальне й підвісне обладнання, яке затребувано як в Україні, так і на закордонних ринках.

Нагадаємо, до цього комбайни КПД були номенклатурою «Корум Світло шахтаря». Через перевантаження харківського заводу було ухвалене рішення почати виробництво прохідницьких комбайнів у Дружківці.

(c) Корум

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Смарт Меритайм Групп выполнил судоремонтный контракт стоимостью 5 млн грн

На Херсонской верфи Смарт Меритайм Групп готовят к передаче заказчику сухогрузный теплоход, флаг Панама, тип Волго-Дон, проект 507Б. На судне произвели ремонт корпуса с заменой металла, проверку винто-рулевого комплекса и окраску.

(c) SMG

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Председатель правления «ДнепрАзота» Сергей Сидоров сообщил, что завод вынужденно прекращает свою работу на неопределенный срок.

«С большой тяжестью в сердце сообщаю всем вам, что с 15.06.2018 г. предприятие АО "ДНЕПРАЗОТ" вынужденно входит в простой на неопределенный срок», - написал он в социальной сети.

Сидоров отметил, что предприятие на протяжении 80 лет было надежным партнером в бизнесе, главным поставщиком минеральных удобрений украинским аграриям и главным производителем дезинфектантов для питьевой воды.


Могут и воду начать ограничивать...
  • Лайк 2
  • Сумно 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку.

×