Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

LNZ Group відкрила потужний елеваторний комплекс

LNZ Group ввела в експлуатацію першу чергу нового елеваторного комплексу в м. Білопілля на Сумщині виробничою потужністю 44 тис. тонн. Завершення будівництва другої черги заплановано на жовтень 2018 року. Загальна виробнича потужність об'єкта складе 77 тис. тонн.

«Це найбільший інвестиційний проект в АПК на Сумщині за останні роки. Побудовано всі комунікації та інженерні мережі, залізниця довжиною 1678 метрів, газопровід, лінія електропередачі, адмінкорпус, лабораторія, автомобільні та залізничні ваги», — розповів представникам ЗМІ генеральний директор ТОВ Агрофірма «Вікторія» (базове господарство LNZ Group на Сумщині) Сергій Бондаренко. За його словами, технологічний процес забезпечив відомий німецький виробник PETKUS.

Сергій Бондаренко уточнив, що завдяки новому елеватору LNZ Group вирішить для себе одну з найгостріших проблем в регіоні, яка в пікові періоди завдає чимало незручностей. «Попит на вагони в піковий період викликає дефіцит в Україні транспортних засобів для перевезення зернових культур. З огляду на такі тенденції логістичного ускладнення, перевага віддається саме тим елеваторів, які можуть відвантажити у себе не 5 вагонів, а весь рухомий склад — 54 вагона на добу. Завдяки елеватору такої потужності компанія зможе перевалювати і відвантажувати великі обсяги зерна — 4000 тонн на добу», — констатує він.

Характеризуючи новий елеваторний комплекс, Сергій Бондаренко виділив автоматизовану систему управління технологічним процесом від приймання зерна з автотранспорту, очищення, сушки, зберігання до його відвантаження на автомобільний або залізничний транспорт.

Крім цього, силоси зберігання сухого зерна оснащені сучасною багаторівневою системою контролю температури всередині ємностей, що гарантує чітке дотримання контрактних показників якості зерна, є тут також автоматичний пробовідбірник зерна з автомобільного транспорту, транспортне та очисне обладнання елеваторного комплексу оснащено системою аспірації повітря, лабораторія обладнана сучасними засобами контролю якості продукції.

«Зручне логістичне розташування, близькість автомобільних доріг обласного та державного значення, власна залізнична колія — все це дозволить оперативно і своєчасно відвантажувати необхідні партії зерна», — додає Сергій Бондаренко. На елеваторі встановлені дві незалежні технологічні лінії, що дозволяє одночасно приймати як різні культури, так і зерно різної якості. Продуктивність транспортного устаткування кожної технологічної лінії елеваторного комплексу — 250 тонн зерна на годину.

 Інвестиції в будівництво елеваторного комплексу склали більше $15 млн.

(c) Agravery


 

  • Подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

У Черкасах виготовлено чергову партію вантажівок Богдан-6317 в рамках держоборонзамовлення

У рамках виконання державного оборонного замовлення, на потужностях Черкаського заводу компанії «Богдан Моторс» виготовлено чергову партію вантажівок «Богдан 6317», які незабаром надійдуть у війська.

Як повідомляє прес-служба компанії, Богдан-6317 поступово замінить Урал-375, Урал-4320, ЗіЛ-131 та військові модифікації КАМАЗів, які були спроектовані ще у 60-70-х роках минулого століття і випускалися тривалий час. Виробництво переважної більшості радянських військових автомобілів (окрім автомобілів КрАЗ) залишилося на території країни-агресора, тож виходячи з реалій сучасності, забезпечити вітчизняне військо сучасною автомобільною технікою повинен саме вітчизняний виробник.

Скрытый текст

3.jpg2.jpg4.jpg

(c) Ukrainian Military Pages

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Сейчас достаточно интересные вещи происходят в Кривом Роге на АМКР:

Если сравнить отчеты:

http://uaprom.info/article/6336-metallurgi-dali-prognoz-proizvodstvu-avguste.html

http://uaprom.info/article/6334-metallurgi-dali-prognoz-proizvodstvu-iyule.html

То понятно, что ДП-9 еще не была запущена после аварии:

http://www.veskr.com.ua/krivorozhskie-gorodskie-novosti/26211-chto-znachit-avariya-na-dp-9-dlya-mnogotysyachnogo-kollektiva-areselormittal-krivoj-rog.html

Но, в процессе ремонта идет значительная реконструкция по 2  направлениям:

- ПАО «АрселорМиттал Кривой Рог» приступает к завершающему этапу строительства двух новых МНЛЗ.

https://ukraine.arcelormittal.com/index.php?id=10&pr=595

- АМКР проводит реконструкцию мелкосортного стана №250-4

http://uaprom.info/news/165481-amkr-provodit-rekonstrukciyu-melkosortnogo-stana-250-4.html

Т.е. в 2019 год АМКР войдет радикально обновленным, Равно как и ММКИ в Мариуполе:

http://uaprom.info/news/163437-metinvest-nameren-2018-m-uvelichit-kapinvesticii-pochti-40.html 

где планируется завершение строительства МНЛЗ-4 и соответствующая реконструкция прокатного стана.

  • Дякую 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

"Астарта" запустила на Полтавщине три мощных элеватора

Один из ведущих агрохолдингов Украины - компания Астарта - открывает три мощных элеватора в Полтавской области, которые будут принимать зерно уже нового урожая. Инвестиции в строительство элеваторов составляли около 32 миллионов евро. Об этом сообщается на странице компании в Facebook.

"АСТАРТА открывает три элеватора в Полтавской области: Яреськовский (100 тыс. тонн одновременного хранения), Лутовиновский (100 тыс. тонн) и Скороходовский (30 тыс. тонн). Элеваторы уже будут принимать зерно нового урожая. Эти мощности позволяют обеспечить потребности как агрофирм Астарты, так и местных партнеров", - говорится в сообщении.

Отмечается, что на Лутовиновском и Яреськовском элеваторах работают по 2 линии приема зерна, каждая производительностью 150 тонн/ч. Такой же производительности линия на Скороходовском элеваторе. Все предприятия оснащены автоматизированной системой управления, оборудованием лучших мировых производителей и имеют инфраструктуру для отгрузки зерна на железнодорожный и автомобильный транспорт.

Запуск новых элеваторов стал очередным этапом инвестиционной программы «Зерно Астарты», в рамках которой компания с 2015 года создает элеваторный комплекс общей мощностью хранения свыше 500 тыс. тонн. В частности, инвестиции в строительство Яреськовского, Лутовиновского и Скороходовского элеваторов составляли около 32 млн евро. На сегодняшний день программа «Зерно Астарты» выполнена ориентировочно на 70%: это пять современных элеваторов в Полтавской, Винницкой и Хмельницкой областях.

(с) Укринформ

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

НВК «Іскра» передала ЗС України радіолокаційні станції 35Д6 та 79К6 «Пелікан»

Запорізьке підприємство «Науково-виробничий комплекс «Іскра», у присутності Президента України Петра Порошенка, передало Збройним Силам України радіолокаційні станції, які призначені для контролю повітряного простору та наведення засобів протиповітряної оборони.

Серед переданих радіолокаційних станцій – одна з останніх розробок «Іскри» – 79К6 «Пелікан», яка вже використовується у Збройних Силах України. Це рухома трьохкоординатна радіолокаційна станція кругового огляду, яка дозволяє виявляти повітряні цілі на відстані до 400 км, подавати їх координати засобам протиповітряної оборони для негайної реакції та знищення супротивника. Особливістю 79К6 є висока мобільність, завдяки якій час розгортання/згортання системи становить до 30 хвилин.

Також військові отримали радар 35Д6 та модернізований до виду 35Д6М РЛС 19Ж6. Ці радари призначені для виявлення цілей на малих та середніх висотах в умовах впливу активних та пасивних завад з видачею координатної та трасової інформації, а також для роботи у складі сучасних автоматизованих систем ППО та для видачі цілевказівок зенітно-ракетним комплексам.

(с) Ukrainian Military Pages

  • Дякую 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Энергомашспецсталь продолжает поставку валков на ММК им. Ильича

ПАО «Энергомашспецсталь» отгрузило в адрес мариупольского металлургического комбината  более 100 тонн продукции. Опорные валки были изготовлены на ЭМСС по договору, подписанному в октябре прошлого года. Всего же данным соглашением предусмотрено, что Энергомашспецсталь изготовит и поставит ММК им. Ильича порядка 500 тонн валковой продукции. Валки будут установлены на полосовых станах горячей и холодной прокатки. Готовые изделия поставляются заказчику с механической обработкой.

(c) ЭМСС

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

В Тернопольской области заработал Гусятинский элеватор

В Тернопольской области заработал «Гусятинский элеватор». Чтобы укомплектовать предприятие персоналом, на элеваторе провели презентацию производства для людей, которые стоят на учете в Центре занятости. Предприятие предлагает официальное трудоустройство, конкурентную зарплату, премию в конце года по результатам работы и соцпакет.

«Гусятинский элеватор» рассчитан на 55 тыс. т единовременного хранения зерновых и масличных. Он имеет возможность отгружать и принимать 2 тыс. т зерна в сутки. Отгрузка проводится как на авто, так и железнодорожным транспортом.

(c) Латифундист

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Smart Maritime Group построит 2 танкера для голландской Veka Group

 Smart Maritime Group (SMG) заключил контракт на строительство двух насыщенных корпусов танкеров-химовозов для голландской компании VEKA Shipbuilding WT B.V. Суда предназначены для перевозки нефтепродуктов и химических грузов на внутренних водных маршрутах Европы. Согласно контракту, SMG изготовит корпус судна, проведет монтаж общесудовых систем трубопроводов, монтаж палубного насыщения, а также выполнит окраску корпуса. Срок строительства одного корпуса составит 11,5 месяцев. Стоимость контракта составит свыше 145 млн грн.

«Это первый за последние пять лет крупный судостроительный иностранный контракт, зашедший на украинские верфи. Учитывая нестабильную экономическую ситуацию в стране, продолжающийся военный конфликт, это событие само по себе незаурядно и, надеемся, станет положительным сигналом для всего рынка. Мы давно сотрудничаем с VEKА. Главное наше преимущество в этом сотрудничестве не только конкурентная цена, но стабильно высокое качество, подтвержденное ведущими международными классификационными обществами» - отметил генеральный директор SMG Василий Федин.

ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ СУДНА
Габаритная длина судна – 110м, ширина – 13,5м, высота борта – 6,59м, масса корпуса – 1200 тонн, грузовместимость – 5320 тонн.

(c) SMG

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Corum Group поставить шахтоуправлінню «Садкінське» обладнання для нової лави

Механізований комплекс, що складається з очисного комбайна, вибійного конвеєра, перевантажувача й кріплення, розробляє Corum Group для шахтоуправління «Садкінське» Південної вугільної компанії. За його допомогою буде запущена в роботу нова лава №45, з якої шахтарі планують добути близько 1,5 млн тонн високоенергетичного вугілля-антрациту за рік. Постачання комплексу заплановано на серпень-вересень цього року.

Лавовий комплекс для ШУ «Садкінське» складається з очисного комбайна КДК500, скребкового конвеєра СПЦ230-21.2 довжиною 305 м, конвеєра-перевантажувача СПЦ230-63, а також 203 секцій кріплення 3КД90Т. Під час проектування обладнання були враховані всі побажання клієнта, що  ґрунтуються на досвіді експлуатації в складних гірничо-геологічних умовах шахт Донбасу.

«Тендер на постачання очисного комплексу для ШУ «Садкінське» був виграний нами у жорсткій боротьбі з дуже сильними конкурентами з Польщі й Чехії, – коментує директор з виробництва Corum Group Олександр Дятлов. – На нашу користь зіграла репутація виробника, що володіє багаторічною експертизою у виробництві гірничо-шахтного обладнання для шахтарів Донбасу. У вибійному комплексі для ШУ «Садкінське» реалізована низка конструктивних рішень, які забезпечать високу продуктивність і надійність обладнання».

(c) Corum


 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку.

×