Гість фома Опубліковано: 2 квітня, 2013 (змінено) блин , шо робыть, a? есть 100% уверенность в двух целях какая из них будет первой? я думаю может помочь евролира! на 87,50! Змінено 2 квітня, 2013 користувачем фома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 2 квітня, 2013 (змінено) теперь можно продолжить PS если я не прав то не виноват) Змінено 2 квітня, 2013 користувачем фома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 2 квітня, 2013 (змінено) все только начинается) и никуда никуда нам не деться от этого) зд здесь вам и золото под 2000 и серебро по 46 Змінено 2 квітня, 2013 користувачем фома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wall 301 Опубліковано: 2 квітня, 2013 ФОМА ; " блин , шо робыть, a? есть 100% уверенность в двух целях какая из них будет первой?"(С) "Вся жизнь впереди. Надейся и жди ..." (С) В смысле на обе цели противоположные отложки, и сидиш куриш :-))).ИМХО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 2 квітня, 2013 ФОМА ; " блин , шо робыть, a? есть 100% уверенность в двух целях какая из них будет первой?"(С) "Вся жизнь впереди. Надейся и жди ..." (С) В смысле на обе цели противоположные отложки, и сидиш куриш :-))).ИМХО там полгода курить можно) график то недельный) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 2 квітня, 2013 http://kurs.com.ua/forum/topic/181-prognoz-kursa-dollara-k-grivne/page__st__40__gopid__7385#entry7385 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 2 квітня, 2013 я думаю рост евро не окончен т е 1,2909-39 увидим уже завтра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 2 квітня, 2013 там полгода курить можно) график то недельный) типа так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 2 квітня, 2013 (змінено) золотой крест? еще один золотой на дневном? грустно все Змінено 2 квітня, 2013 користувачем фома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 2 квітня, 2013 (змінено) но скоро карнавал) кто там евро хоронит? а иначе откуда гривна по 6.5?))) Змінено 2 квітня, 2013 користувачем фома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах