Vincent 72 Опубліковано: 26 серпня, 2015 Мне интересно видеть курсы в сравнении с другими городами, хотя сам нахожусь далеко от Ровно, но тем не менее для меня информация от Вас всегда полезна. Так что как минимум трое неравнодушных есть. Ну и двум другим неравнодушным тоже выражаю свою благодарность 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
big_begemot 604 Опубліковано: 28 серпня, 2015 Щойно обмінка АбсолютФінанс : USD 23.20/23.50 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zonter 16 Опубліковано: 28 серпня, 2015 (змінено) Продуктовий базар долар продають по 23,40 Змінено 28 серпня, 2015 користувачем Zonter 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bixcy 47 Опубліковано: 28 серпня, 2015 Продуктовий ринок на 16:00 - USD 23.20 23.40 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Petrucci 62 Опубліковано: 2 вересня, 2015 Абсoлют фінaнс, Гoверла, Hікo, де вони знаходяться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
big_begemot 604 Опубліковано: 2 вересня, 2015 Обмінка "Абсолют-Фінанс" знаходиться :1. Центр міста, зупинка "Базар" бізнес-центр "Ліон", вхід від зупинки, тел. (097)864-80-162. Є відділення біля кас супермаркету "Велмарт" що у торгівельному центрі "Екватор" в районі вул. Макарова - там де "Метро" і там де ковзанка.3. "Ніко" та "Говерла" - це обмінки у Луцьку. В принципі їхні курси можна використовувати як орієнтир.Говерла : http://goverla.net.ua/Ніко : http://www.niko-lutsk.com.ua 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vidko 69 Опубліковано: 9 вересня, 2015 Доброго всім здоров"я. "Говерла" вниз : 23,10 \ 23,20 ; "Ніко" вниз : 23,10 \ 23,18. Бачу ця тема втрачає інтерес у форумчан і мої повідомлення також - аж шість "млявих" подяк на добу і нуль повідомлень на протязі тижня від інших учасників гілки, тому без мила в одне місце лізти не буду. Не потрібно, значить непотрібно, рівенчани це не ті люди для яких треба намагатись робити добро задурно, бо навіть видушити з себе слово "дякую" для них це страшний напряг. Правда, земляки? Доброго дня! Можу лише так Вам сказати "ДЯКУЮ", бо так і не розібрався як це робити в повідомленні... Ваша інформація має сенс і для херсонців!!!! Ще раз дякую!!!! 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Suhoy 807 Опубліковано: 10 вересня, 2015 Ріненська обл. валютчики 22,8-23,1 станом на 12-00 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elena MALVA1 489 Опубліковано: 10 вересня, 2015 по моей инфо - 22,8-23 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elena MALVA1 489 Опубліковано: 11 вересня, 2015 22,85-23-автовокзал 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах