Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

У кого-то из форумчан есть опыт борьбы с коммунальными службами по поводу дорожного покрытия во дворе?

Живу не так давно в многоэтажке, дом расположен буквой "г", дорожное покрытие во дворе - тоже на букву "Г", ямы как после бомбардировки... В длинной части дома много магазинов на первом этаже, соответственно постоянно ездят разгружаются машины и ямы растут прямо на глазах. Машина с низким клиренсом - то брызговик, то порог, то бампер - сил уже просто нет. А аборигенам дома то ли плевать, то ли устали просто бороться.

ОСББ нет. Жеку, думаю, плевать, он лампочку через раз вкручивает. Депутата по округу тоже вроде как нет, ну т.е. кто-то округ себе забрал, но у него своих проблем хватает... Может кто-то пробовал решать подобные проблемы или знает какой-нибудь "волшебный пендель" в такой ситуации? 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
12 години тому, vvvvv сказав:

аборигенам дома то ли плевать, то ли устали просто бороться.

ОСББ нет. Жеку, думаю, плевать, он лампочку через раз вкручивает. Депутата по округу тоже вроде как нет, ну т.е. кто-то округ себе забрал, но у него своих проблем хватает...

За таких умов проблема (майже) не вирішувана.

Спробуйте подати заявку сюди (бажано з фотографіями)   http://opencity.in.ua/   Якщо не допоможе, то принаймні не зашкодить. Залежить від того, як ваша місцева влада реагує на повідомлення на цьому сайті.
І все одно йти на прийом до депутата чи його помічника, писати заяву, хай вносить в міській раді пропозицію на включення вашої прибудинкової території в плани робіт на 2018 рік.
Взагалі, писати заяви, куди тільки можна: меру міста, в жек (як правило, жеки виступають замовниками таких робіт), і т.п. Якщо місцева влада проявляє активність у соцмережах (наприклад сторінка міського голови у ФБ) -

Прихований текст

 

Взагалі, щоб радити щось конкретно, треба знати ситуацію у вашому місті, на які важелі і де тиснути.

Ну і треба налагоджувати зв"язки з іншими аборигенами, може кожен з них сидить і так само як ви, думає, що всім решті наплювати.

Змінено користувачем Pan Włodek
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку.

×