Гість NelinSap Опубліковано: 7 травня, 2021 Легко и просто поменял. Простой интерфейс помогает быстро разобратся: где? что?. Миллион процентов буду дальше здесь обменивать. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість LinkerSimka Опубліковано: 17 травня, 2021 Как по мне, так хороший обменник. Воспользовался сегодня уже дважды, на обработку заявок ушло минимум по времени. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість BeDown Опубліковано: 20 травня, 2021 Красивый и простой в использовании сайт. Обмен прошел быстро. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Ligberia Опубліковано: 5 липня, 2021 Пару раз были задержки при обмене, но все решалось довольно быстро. Самое главное что сапорта не надо ждать часами, сразу отвечает. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість hikert Опубліковано: 7 липня, 2021 Пользуюсь обменником и проблем не было за пол года работы с ним. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Travis Опубліковано: 7 липня, 2021 Отличный обменник. Быстро и без проблем обменял. Курсы выгодные спору нет. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість juoklin Опубліковано: 9 липня, 2021 Стабильно хороший обменник. Обмен обычно не занимает дольше 20 минут. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість AbdulMuhamed Опубліковано: 9 липня, 2021 Лучший выбор для быстрого обмена. Рекомендую. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Niktor Опубліковано: 14 липня, 2021 Годный обменник, без регистрации и смс. А если без шуток, быстрый и удобный обменник. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Souei Опубліковано: 14 липня, 2021 Обменник мне по душе. Быстрый, удобный и курс хороший. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах