Close button

Удар по Охматдиту: У ГУР підтвердили передачу документів російським пілотом

Удар по Охматдиту: У ГУР підтвердили передачу документів російським пілотом
Фото: t.me/mvs_ukraine

Головне управління розвідки Міністерства оборони наразі не коментує інформацію про передачу ГУР службових документів одним із льотчиків РФ після ворожого удару по дитячій лікарні Охматдит 8 липня. Однак раніше розповсюджена інформація є дійсною. Про це заявив представник ГУР Євген Єрін в етері телемарафону, повідомляє Корреспондент.

"Наразі я не коментую цю подію та інформацію. Лише можу сказати, що інформація, яка була оприлюднена стосовно військових злочинців РФ, відповідає дійсності", - підтвердив Єрін.

Представник ГУР додав, що будь-яка інформація про ворога є цінною.

"Те, як і коли її застосують - це вже інше питання. Але цінність інформації про офіцерів і керівництво ворога не підлягає сумніву", - зауважив Єрін.

Раніше стало відомо, що російський льотчик з 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії після удару по Охматдиту в Києві передав розвідці України документи про діяльність його військової частини та приватні фото командного складу.

Нагадаємо, 8 липня росіяни завдали масованого удару по Україні. Однією з цілей стала лікарня Охматдит у Києві. У закладі загинуло двоє людей і 30 були поранені, серед них 10 дітей.

СБУ встановила, що росіяни атакували лікарню ракетою Х-101, було оприлюднено відео цієї атаки.

Новини

Популярні теми форуму

analytics