Close button

​Почувайся королевою навіть вдома

В країні та по всьому світу діє карантин. Наше життя відразу змінилося до невпізнанності! Кафе, крамнички, візити до салонів краси та зустрічі з друзями – все це довелося залишити та зачинитися у власному будинку. Звісно, це непогано – адже дім, це тепло та затишок! Але проходить небагато часу і ти починаєш розуміти, що зміни, які приніс карантин в твоє життя, набагато більше впливають на тебе, ніж тобі б хотілося. Особливо цей вплив відчувають представниці прекрасної статі.

Саме жінки найчастіше відповідають за чистоту, комфорт та затишок в оселі, розвиток дітей та дбають про тих, хто захворів. Тому не зважаючи на цілодобове перебування вдома, про відпочинок мови не йдеться. Та й це ще не всі проблеми! Наше життя – швидке та спрямоване до успіху, привчило нас до необхідності постійно слідкувати за собою. Адже ми не часто буваємо на самоті – ми займаємося спортом, зустрічаємося з друзями, працюємо. І в усіх цих місцях ми бажаємо бути гарними та справляти приємне враження на оточуючих. Макіяж, зачіска, стильний одяг – все це ретельно підбирається зранку та допомагає відчувати себе впевненою весь день. Бути гарною – природнє бажання для будь-якої представниці прекрасної статі!

rFZD0JceeRAjSrcxsgYimcwr6r0hyFAKVXOajGxO

Як же відчувати себе королевою і вдома?

Все змінилось майже за одну мить. Немає більше потреби зранку вдягатися у гарні сукні, елегантні костюми та підбори. Звісно можна, при великому бажанні, але вдома це буде, як мінімум не зручно. Свіжа зачіска та трохи підмальовані очі та губи, допоможуть відчувати себе дещо краще, але до королівського відчуття, звісно, далеко!

Як же повернути собі справжні королівські відчуття та впевненість? Адже на карантині не тільки ти, але й твої вишукані наряди! Але не все так погано, є вірний спосіб відчувати себе королевою навіть вдома. Достатньо лише доповнити свій образ ювелірними прикрасами! Тоді й у домашньому вбранні, й під час приготування обіду, чи занять з дітьми – відчуття власної привабливості та королівської впевненості завжди будуть з тобою.

LdgozbJGiDZKae_FYxnzIQ0sXZE9vIEshbnklS5l

  • Ювелірні прикраси – вічний символ краси та жіночності! Саме для того створювалися ювелірні прикраси, щоб кожна представниця чарівної статі відчула себе не тільки привабливою, але й цінною та важливою. Тому вдягнувши, наприклад, золоті сережки, кожна жінка отримує заряд енергії та починає не лише виглядати, але й почувати себе по-іншому.
  • Деталі – основа вишуканого стилю! Стиль – це в першу чергу увага до деталей – вірно розставлені акценти. Навіть дуже продуманий наряд буде виглядати незавершеним без дбайливо підібраних прикрас. І напроти – навіть, у домашньому вбранні можна відчувати себе стильною завдяки ювелірним прикрасам. Чого варте, наприклад, кольє! Образ відразу стане жіночним та ніжним – очі засвітяться, з’явиться кокетливість та грайливість.

Uckdaiv40REiWbrENvz98lC1ndA7eIFAql7irf0Z

  • Бути розкішною – просто! Це лише на першій погляд дома можна розслабитись та відпочити. Хатні справи ніхто не відміняв. Прибрати, приготувати смачну вечерю, навести лад – все це вимагає часу та сил. В сукні та на підборах робити все це буде точно не зручно. А от ювелірні прикраси, не заважатимуть! Улюбленими золотими браслетами, ланцюжками та підвісами можна прикрашати себе завжди, навіть під час хатніх клопотів!

_jT9VXkVbdXkRsGbbMI2vBPSAmHzSqTX9bYUcR_N

  • Тільки неповторність – риса справжньої королеви! Але як підкреслити її? Як надати глибини та блиску очам та виразності кожному своєму руху? Це не складно. Вдягаємо сережки, ланцюжки, браслети, а при бажані корони, у вигляді каблучок, наприклад, та відчуваємо себе королевами!

AYfN43yPmllGa3UrBrmokCy4wLdKXiK54j1HN6pP

Бути королевою вдома, завдяки ювелірним прикрасам просто. Тим більш, що найбільший вітчизняний виробник ювелірних прикрас – Столична Ювелірна Фабрика подбав, щоб навіть під час карантину, бажана ювелірна прикраса була на тобі вже за три дні, після замовлення. Інтернет – магазин працює в звичайному режимі та навіть не виходячи з дому можна отримати задоволення від вибору нової прикраси. Окрім великого асортименту приємно здивують й ціни. Адже Столична Ювелірна Фабрика – вітчизняний виробник, який протягом десятків років тримається лояльної цінової політики та пропонує своїм покупцям лише найвигідніші ціни.

Залишаємось жінками! Залишаємось королевами! Навіть вдома!

Новини

Популярні теми форуму

analytics