Close button

В Китаї проводять насильницьку стерилізацію жінок

В Китаї проводять насильницьку стерилізацію жінок

Насильницькими методами влада зменшують народжуваність серед мусульманських меншин. За наявність трьох дітей жінок відправляють у виправні табори. В Китаї проводять насильницьку стерилізацію серед жінок для зниження народжуваності серед мусульманських меншин. Про це повідомляє AP, повідомляє Корреспондент.

В Синьцзян-Уйгурському автономному районі Китаю, влада перевіряє жінок уйгурів на вагітність. Крім того, їм насильно проводять внутрішньо маткові операції, аборти і стерилізації.

Офіційна статистика показує, що в районах Хотан і Кашгар, де проживають переважно уйгури, з 2015 по 2018 рік рівень народжуваності знизився на 60%, а в усьому регіоні - на 24%.

Крім насильницького контролю та скорочення народжуваності зрадників мусульманських меншин масово затримують і відправляють у виправні табори. Зазначається, що одна з головних причин - наявність у сім 'ї трьох і більше дітей.

Наголошується, що більше мільйона жителів регіону перебувають в "таборах для перевиховання". Їх нібито примушують відмовитися від сповідувані релігії, культури та мови.

Влада Китаю заперечують будь-які утиски уйгурів, а табору називають "освітніми центрами для попередження небезпеки ісламістської радикалізації".

Новини

Популярні теми форуму

analytics