Close button

В Великої Британії розслідують видатне "Акушерське злочин"

В Великої Британії розслідують видатне "Акушерське злочин"

Проти фонду Національної служби охорони здоров 'я Великобританії (NHS) було розпочато кримінальне розслідування в контексті найстрашнішого скандалу за всю історію служби охорони здоров' я, повідомляє Independent.

Співробітники поліції розслідують передбачувані випадки неналежної медичної допомоги в лікарні Шрусбері і Телфорд (SaTH). Фонд вже знаходиться в центрі розслідування NHS по 1200 передбачуваним випадків смерті немовлят та матерів.

Співробітники поліції підтвердили, що збираються оцінити докази злочинних дій з боку фонду або конкретних осіб після зустрічі з керівниками NHS і головою незалежного розслідування, акушеркою донної Оккенден.

В ході проведеного в даний час розгляду було виявлено не менш ніж 45 смертей, яких можна було уникнути, у тому числі 42 випадки смерті немовлят та 3 випадки смерті матерів. Крім того, в період з 1979 по 2017 рік був зареєстрований 51 випадок ушкодження головного мозку або церебрального паралічу у немовлят і 47 випадків неналежного догляду.

SaTH був визнаний не який відповідає вимогам комісією за якістю медичного обслуговування після того, як широко поширилися проблеми з культурою та безпекою пацієнтів, які виходять за рамки пологового відділення.

Раніше цього року Донна Оккенден заявила, що команда NHS отримувала повідомлення з побоюваннями від людей, які були пацієнтами в 2019 році.

Побоювання з приводу неналежний догляд за матерями та дітьми вперше з 'явилися після смерті новонародженої Кейт Стентон Девіс, яка померла в 2009 році, і Піппи Гріффітс, яка померла відразу після народження в 2016 році.

З тих пір зростаюча стурбованість батьків продовжує зростати, випереджаючи всі попередні дослідження з питань матері та дитини.

Новини

Популярні теми форуму

analytics