Close button

Старі акумулятори Audi задіють в електромережах

Старі акумулятори Audi задіють в електромережах

Німецький автовиробник Audi та енергетичне підприємство EnBW налагоджують роботу по акумуляторним батареям на заводі EnBW для будівництва масштабних сховищ до кінця цього року, використовуючи застарілі батареї для електромереж, повідомляє Reuters.

Переробка і повторне використання акумуляторних батарей для електромобілів стали пріоритетом для виробників автомобілів і акумуляторів. У той же час, компанії, що займаються поновлюваними джерелами енергії, стикаються з проблемою перерозподілу надлишків енергії вітру і Сонця. Вони хочуть уникнути втрат і порушення стабільності мереж, сповільнюючи перехід на енергетичні системи, не що містять вуглець.

Керівник проекту з багатооборотна використанню продукції в Audi заявив, що співпраця є частиною зобов 'язань Audi за повторного використання.

Протягом трьох років у дослідницькій зоні в Берліні Audi проводила випробування акумуляторів електромобілів, які складають третину від вартості однієї електромобіля.

Використана батарея електромобіля може функціонувати протягом ще 3-10 років.

Компанія EnBW, лідер на ринку поновлюваних джерел енергії, побудує контейнери для зберігання на теплоелектростанції у Гайльбронні.

Після цього EnBW розробить аналогічні системи зберігання для продажу промисловим споживачам, місцевим комунальним підприємствам або децентралізованим електростанціям.

Новини

Популярні теми форуму

analytics