Close button

Нова Mazda3 представлена раніше терміну

Нова Mazda3 представлена раніше терміну

Інформацію про новий хетчбек Mazda3 надало мексиканський підрозділ марки, повідомляє Mazda.

Світова прем 'єра нової модифікації Mazda3 була запланована на 8 липня, але мексиканський підрозділ марки "зіграло на випередження": на офіційному каналі подразделения прошла презентація новинки. Подробицями про пятидверной версії "трійки" поділився президент регіонального підрозділу Мігель barbeyto.

Mazda3 2021 року укомплектували 2,5-литровым бензиновим турбодвигуном SkyActiv - G, що видає 227 К. С. і 420 Нм обертового моменту. Такий же мотор встановлено на Mazda6 і CX-5. У Мексиканській специфікації в парі з ним трудиться 6 ступінчастий "автомат" SkyActiv - Drive, що передає міць мотора на обидві осі.

Як стало відомо, позиціонувати турбированную версію "пятідверки" в якості Хот - Хетча в компанії не планують. По всій ймовірності вона стане найбагатшою виконанням Mazda3. Зовні вона виглядає точно так само, як і звичайна модель. У Мексиці нову Mazda3 запропонують зі стандартною аудіосистемою Bose з 12 динаміками, люком з електроприводом, 18-дюймовими колісними дисками та системою автоматичного перемикання дальнього світла.

На місцевому ринку продажі нової Mazda3 стартують 20 липня. Хетчбек буде доступний у комплектаціях Grand Touring і Signature, за ціною близько $22 000 і $23 800 відповідно. У 2021 році в Мексиці з 'явиться аналогічний седан.

Новини

Популярні теми форуму

analytics