Close button

Кращі чоловіки за знаком зодіаку

Кращі чоловіки за знаком зодіаку

Зірки мають вплив на людей більше, ніж ми думаємо на самом деле, стверджують астрологи. Так і при виборі чоловіка не варто забувати про вплив планет. Хто кращий чоловік за знаком зодіаку, читайте далі у статті, повідомляє Сегодня.

1 місце - Діва

Ці чоловіки розумні, виховані і гарні собою. Вони відмінно заробляють, готують і не гребують прибиранням у будинку. Чоловіки цього знака зодіаку є надійними партнерами, які не зрадять вас, вони завжди будуть уважними та ніжними, кращими коханцями і при цьому надійними друзями. А в дружини Діви часто обирають дівчат, які на їхню думку "пропадуть без них".

2 місце - Лев

Леви надійні чоловіки, які будуть наслідувати батьківські відносини - турботливі, ніжні. Вони одружуються обов 'язково на красунях, а потім про них дбають та у всьому допомагають, балують. Але це все не просто так - вам необхідно буде постійно захоплюватися левами і вихваляти його, адже без цього він чахне, як квітка без води.

3 місце - Козеріг

Чоловіки-козероги дуже гарні і володіють усіма головними гідними рисами: розумні, чесні, гарні, чарівні та добрі. Тому, щоб його отримати, необхідно буде позбутися від усіх конкуренток. Ну і, звичайно ж, необхідно буде ще добряче попрацювати над тим, щоб він ще захотів одружитися. А якщо вам цього вже вдалося домогтися, тоді вам дуже пощастило.

4 місце - Терези

Чоловіки цього знаку зодіаку справжні романтики, незважаючи на свій вік. Букети квітів, подарунки, сюрпризи та романтичні вечері з чоловіками терезами вам забезпечені. Подружній обов 'язок він також буде виконувати старанно і з душею. Але й сам він при цьому буде вимагати уваги й допомоги, а точніше догляду, адже мити посуд він дуже не любить.

5 місце – Тілець

Ці чоловіки дуже дбайливі й віддані. Вони намагаються все зробити для сім 'ї, для дружини і дітей. Тілець ніколи не зрадить і не покине свою дружину. Він дуже спокійний і миролюбний, якщо його не виводити з себе. А якщо добре розпізнати його звички, то можна сміливо ним маніпулювати. Вони завжди і всім задоволені, терплячі та добрі. Головне, знайти до них підхід.

Новини

Популярні теми форуму

analytics