Close button

Бюджетний ремонт у стилі лофт

Бюджетний ремонт у стилі лофт

Однією з причин величезною популярності стилю лофт в Інтер 'єрі є не тільки затишна атмосфера "горища", яку він створює, але і можливість зробити стильний і бюджетний ремонт. "Голі" підлоги і стіни дозволяють не робити облицовку, а значить заощадити. Пропонуємо вам 4 способу як заощадити на ремонті у стилі лофт, повідомляє 24 канал.

Насправді лофт не є новою грою, Однак його популярність в Україні тільки зростає.

Під час ремонту можна розглядати два варіанти стилю. І якщо hard loft більше підходить для кафе, ресторанів або Інтер 'єрів старих будинків, то neo loft - це саме той варіант, який роблять у приватних будинках, новобудовах або "хрущовках".

4 способу бюджетного ремонту у стилі лофт

Імітація "голого" цегли

184yo_jd15_big.jpg

Замість дорогого клінкерної цегли можна використовувати дешевший гіпсовий. Насправді це звичайна гіпсова шматок, який клеїться до стіни, а шви між нею затираються. У результаті виходить дешевий аналог "голого" цегли.

Стіни

6fmcexvq7r_big.jpg

Крім цегли, у стилі лофт стіни часто залишають бетонними, або просто оштукатуреними. Такий трюк дійсно може мати хороший ефект у великих приміщеннях, Однак якщо у вас маленька кімната, то її варто пофарбувати в світло-сірий колір. В такому випадку можливостей заощадити досить багато.

Електрику

qrb4gc4r94_big.jpg

Електричні дроти до вимикачів або розеток зазвичай ховають під облицювання. Саме стиль лофт чи не єдиний, який дозволяє здійснити так звану зовнішню проводку. При такому рішенні, всі дроти должны выходить наружу, що заразом послужить частиною декору.

Пол

bn6aehz_mx_big.jpg

Тут варіантів економії найбільше. Можна зберегти натуральне покриття, або залишити бетонний пол, не обробляючи її взагалі. Можна також постелити недорогий ламінат, що теж на самом деле відповідає духу стилю.

Новини

Популярні теми форуму

analytics