Close button

Суд визнав недостовірною інформацію Bihus.info

Суд визнав недостовірною інформацію Bihus.info

Адвокат Олега Гладковського Руслан Волинець повідомив, що Подільський районний суд м. Києва визнав недостовірною інформацію журналістів проекту Bihus.info про причетність Ігоря Гладковського до корупційних схем у державному концерні "Укроборонпром", повідомляє Українські новини.

Про це адвокат заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Згідно з опублікованими адвокатом документами, відповідне рішення суд ухвалив 3 липня 2020 року. "Нещодавно Ігор Гладковський у суді довів те, про що стверджував у ЗМІ майже півтора року", - написав Волинець.

Юрист зазначив, що відповідачі неодноразово не з 'являлися до суду, ніж затягували розгляд справи.

"Інформація, яка містилася у зазначеній програмі (" Наші гроші ") отримала широкий резонанс у суспільстві, призвела до появи багатьох публікацій негативного характеру, в яких, фактично безпідставно, звинувачували Олега Гладковського у вчиненні таких дій", - уточнив Волинець.

За його словами, поширена журналістами програми "Наші гроші" інформація також стала підставою для відкриття кримінальних проваджень, у яких Олег Гладковський змушений більше року доводити свою невинність.

Нагадаємо, вказана розслідування оприлюднено 25 лютого 2019 року. Один з фігурантів розслідування Ігор Гладковський назвав його фейком, а також перший заступник секретаря Рада Національної безпеки і оборони (РНБО) України Олег Гладковський самостійно написав заяву про звільнення від виконання службових зобов 'до закінчення розслідування.

Новини

Популярні теми форуму

analytics