Close button

Аналітики розрахували справедливу ціну bitcoin

Аналітики розрахували справедливу ціну bitcoin

Нова модель справедливої ціни bitcoin, запропонована експертами SEBA, заснована на чотирьох ключових компонентах: мережу, незмінність, грошово-кредитна політика і тип валюти, повідомляє Banker.ua.

Вартість першої криптовалюти повинна становити $10 670. Саме такий повинна бути "справедлива ціна" bitcoin на думку експертів швейцарського криптовалютного банку SEBA, передає Banker.ua, посилаючись на матеріали ForkLog.

Так, Нова модель справедливої ціни bitcoin, запропонована експертами SEBA, заснована на чотирьох ключових компонентах:

- мережа;

- незмінність;

- грошово-кредитна політика;

- тип валюти.

При цьому перші два компоненти характеризують технологію блокчейн або попит на безпечну сховище, а третій і четвертий - пропозиція криптовалюти.

Автори формули переконані в тому, що цінність має лише комбінація надійного блокчейна і добре розробленої валюти, оберненої в tokenomiku.

2egfi3q6zn_big.jpg

P (t) - доларова ціна кріптовалюти, C (t) - кількість криптовалют в зверненні, а P (t) C (t) - ринкова капіталізація

Перший аргумент у формулі описує цінність мережі: число користувачів представлено U (t), а параметр мережі, що фіксує позитивні зовнішні ефекти, пов 'язані з користувачами, - n.

Другий аргумент відображає цінність незмінності, що вимірює безпека блокчейна. Тут H (d, t) - це калібрований kheshreyt мережі (параметр є показником завершеності транзакцій і розрахунків), а i означає параметр незмінності: чим вище останній параметр, тим важливіше незмінність характеристики і більшим є значення, пов 'язане з нею.

Третій аргумент пов 'язаний з грошово-кредитною політикою. Тут з (t) / C - індекс, що вимірює частку пропозиції C (t) у вільному обігу відносно всієї емісії C, а s - це параметр дефіциту.

Четвертий аргумент відображає тип валюти: тут ставлення C (t) / T (t) вимірює ставлення транзакцій T (t) до поточного пропозицією C (t). G, в свою чергу, є параметром Закону Грешема. Це ставлення відображає, ніж більшою мірою є криптовалюти: засобом обміну чи засобом накопичення. Bitcoin сприймається як засіб обміну при малій коефіцієнті, а як засіб нагромадження – при високому значенні.

Згідно з висновками аналітиків Seba, на сьогоднішній день bitcoin повинен коштувати $10 670. Через скорочення рівня складності показник, порівняно з Травневої оцінкою, знижений.

azk4uxnqwf_big.jpg

Читайте також:

Новини

Популярні теми форуму

analytics