Close button

Порошенко нагадав Зеленському про долю Януковича

Порошенко нагадав Зеленському про долю Януковича

Сьогодні під час обрання запобіжного заходу у Печерському районному суді Києва пятому президенту Петру Порошенку, він виступив з промовою, де нагадав чинному гаранту Володимиру Зеленському про їх принишклого попереднику Вікторі Януковичі. Про це повідомляє видання "Українська правда" із зали засідання, повідомляє Комментарии.

Так, Порошенко нагадав про нещодавнє підозру від працівників ДБР прикордоннику, який нібито у січні 2018 року випустив п 'ятого президента і його сім' ю під чужими прізвищами через пункт пропуску, якого не існує, для подорожі на Мальдіви.

Сам екс-гарант стверджує, що це абсолютно надумане підозру, а всі справи проти нього і людей, які також потрапили до цих "жорна" політичних переслідувань, сфальсифіковані за розпорядженням офісу президента.

"Що стосується прикордонника, якого намагаються взяти в заручники, то я його в очі не бачив. Також як і країну покидаю виключно через легальні пункти пропуску. Одна відома особа, яка погано закінчила, колись з екранів телебачення закликала: "astanavites", Володимир Олександрович, вас це стосується, аби не піти слідом його дорогу ", - зазначив Порошенко.

Катерина Бєлоброва

Новини

Популярні теми форуму

analytics