Close button

IKEA почала ремонт приміщення під фірмовий магазин

IKEA почала ремонт приміщення під фірмовий магазин

Шведська компанія IKEA готується відкрити свій перший магазин в Україні - рітейлер вже почав ремонт приміщення під свій магазин у Київському торговельно-розважальному центрі Blockbuster Mall. Про це повідомляє "Новое время", повідомляє Дело.

У виданні зазначають, що торгова точка меблевого гіганта повинна з 'явитися в жовтні-листопаді 2020 року. Про це медіа розповіли три джерела: директор мережі магазинів і два директора торгових центрів.

"Ремонт у приміщенні йде повним ходом. Площа майбутнього магазину складе близько 5 тисяч квадратних метрів ", - поділився з журналістами директор мережі магазинів, який побажав залишитися неназваним.

У той же час в прес-службі компанії IKEA цю інформацію наразі не прокоментували.

Нагадаємо, в Україну рітейлер намагається зайти вже 14 років. На початку 2019 року компанія нарешті заявила, що все ж відкриє у нас перший магазин у Київському ТРЦ Ocean Mall у вересні 2019 року.

Але пізніше в мережі заявили, що відкриття відкладається через затримки будівництва об 'єкта, а вже в липні 2019 року IKEA підписала договір про запуск торгівлі в ТРЦ Blockbuster Mall у середини 2020 року.

Наприкінці весни IKEA запустила сайт зі своїми товарами для українців - Втім, вже через добу після відкриття інтернет-магазин не впорався з напливом покупців і просто-напросто "ліг". У зв 'язку з цим компанії довелося призупинити продаж і тимчасово обмежити можливість оформляти нові замовлення.

Хоча рітейлер обіцяв відновити онлайн-покупки на початку червня, сайт досі не приймає замовлення від українців.

Новини

Популярні теми форуму

analytics