Close button

Затримано підозрюваних у підриві авто Укрпошти

Затримано підозрюваних у підриві авто Укрпошти

У п 'ятницю, 10 липня, співробітники поліції затримали трьох підозрюваних у збройному пограбування автомобіля "Укрпошти" в Полтавській області. Про це розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомляє Вести.

"Півгодини тому співробітниками карного розшуку Національної поліції затримали трьох громадян, які обґрунтовано підозрюються в зухвалому пограбуванні автомобіля Укрпошти. Тих самих, які вкрали 2 мільйони 700 тисяч гривень ", - повідомив чиновник.

За словами Геращенко, який постраждав у результаті вибуху водій автомобіля "Укрпошти" до цих пір знаходиться в реанімації.

Поліція продовжує встановлювати та інших осіб, причетних до цього "дерзкому злочину в якості навідників і пособників", додав Геращенко.

Нагадаємо, що поблизу села Тишки Лубенського району грабіжники підірвали автомобіль "Укрпошти". В результаті вибуху двоє працівників компанії отримали поранення і були госпіталізовані. Грабіжники забрали у співробітників "Укрпошти" табельний пістолет, телефони і сумку з грошима, після чого зникли з місця злочину.

Новини

Популярні теми форуму

analytics