Close button

Huawei запускає в Україні оплату через NFC

Huawei запускає в Україні оплату через NFC

Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні скоро запустить послугу безконтактної оплати за допомогою NFC на своїх смартфонах. Партнером по запуску виступить Українська фінансово - технологічна компанія EasyPay, повідомляє 24 канал.

Huawei оголосила про запуск безконтактних платежів на всіх своїх смартфонах в Україні ще в травні. Старт проекту заплановано на III квартал 2020 року.

Huawei Pay

Проект є самостійним рішенням від EasyPay на основі технології NFC і буде представлений під брендом EasyPay. Варто зазначити, що технологічно проект буде незалежним від комерційних банків.

В рамках стратегічного партнерства компаній Huawei та EasyPay послуга nfc-платежів буде спочатку представлена ексклюзивно на смартфонах Huawei.

"Партнерство з Huawei - дуже важливий крок не тільки для EasyPay, але і для всього ФінТех ринку України. Це визнання нашого потенціалу, інновацій і революційних технологічних рішень. Синергія з Huawei, лідером мобільної індустрії, дозволить нам зробити це швидко і ефективно ", - зазначив Олексій Авраменко, СЕО і засновник компанії EasyPay.

Чому Huawei вводить NFC - оплату

Справа в тому, що нові телефони Huawei працюють на базі сервісів компанії в той час, як інші android-смартфони використовують сервіси Google. Тому Huawei була змушена створити власну систему платежів через NFC. В Україні її партнером стала фінансово - технологічна компанія EasyPay.

Новини

Популярні теми форуму

analytics