Close button

Молодь втрачає інтерес до сексу

Молодь втрачає інтерес до сексу

Зниження сексуальної активності серед сучасної молоді сталося через широкого розповсюдження порнографії та захоплення соцмережами. Про це заявив сексолог, президент професійного об 'єднання лікарів - сексологів Євген Кульгавчук, коментуючи дослідження американських вчених, згідно з яким третина американців у віці від 18 до 24 років взагалі не займаються сексом, повідомляє Лента.ру.

"Якоюсь мірою це наслідки сексуальної революції. (.) Відбувається девальвація сексуальних стосунків. Частина молодих людей живе в режимі самозадоволення, інша частина, переситився порнографією, виснажує свої дофамінові рецептори і втрачає інтерес до интимным отношениям взагалі ", - зазначив Кульгавчук.

Крім того, за його словами, якість живого спілкування серед молодих людей падає через постійного перебування в соцмережах. "Зниження емоційного, ментального та інтелектуального потягу зводить нанівець і інтимні відносини", - пояснив Кульгавчук.

Стосунки в сім 'ї, на думку сексолога, також впливають на інтерес молоді до сексу. Так, якщо людина виросла в неповній сім 'ї і не отримав гарного прикладу відносин від батьків, то він ризикує "скотитися в формально побутової стиль спілкування" з протилежною статтю.

"В якійсь мірі можна говорити, що відбувається виродження людства. Тому що з кожним роком все складніше зачати, у молодих людей проблеми з безпліддям. Це сукупність причин: харчування, скорочується, ритм статевого життя, дисгармонія, неповні сім 'ї, розлучення ", - підсумував сексолог.

Раніше лікар-психотерапевт, член професійного об 'єднання лікарів - сексологів Олена Малахова попередила про епідемію нарцисизму в світі. Деякі нарциси, за її словами, можуть бути і абьюзер, оскільки і для тих, і для інших характерні схожі риси. "Ось деякі із характерних рис та патернів нарцисів: маніпуляції, знецінення, підпорядкування собі, порушення кордонів. Це все характерне і для абьюзер, але не всі нарциси є абьюзер ", - пояснила вона.

Новини

Популярні теми форуму

analytics