Close button

Ілона Маска запідозрили в побитті

Ілона Маска запідозрили в побитті

Мільярдера Ілона Маска запідозрили в побитті актриси Ембер Херд. Про це повідомляє Daily Mail, повідомляє Лента.ру.

Раніше артистка заявляла, що 21 травня 2016 року вона стала жертвою домашнього насильства з боку колишнього чоловіка Джонні Деппа. Він нібито запустив у неї мобільний телефон, після чого на обличчі зірки залишилися синці та подряпини. При цьому Тринити еспарза, працівниця пентхауса, в якому жила пара, повідомляла, що після передбачуваного нападу не бачила жодних забоїв на обличчі актриси. За її словами, вони з 'явилися лише через тиждень - у той момент Депп виїхав з країни.

Алехандро Ромеро, співробітник служби безпеки будівлі, розповів, що в той час до Херд неодноразово приїжджав Маск. Ромеро пояснив, що мільярдер навещал актрису кілька разів протягом двох тижнів. Він завжди приїжджав приблизно в 11 годин вечора. Саме в цей період на обличчі артистки з 'явилися сліди побоїв.

Раніше в липні адвокати Джонні Деппа викрили Ембер Херд в інтрижки, заявивши, що у неї були дві позашлюбні зв 'язку з генеральним директором SpaceX Ілоном Маском і Джеймсом Франко, коли вона все ще складалася у відносинах із зіркою "піратів Карибського моря". Херд відповіла, що вона страждала через "передбачуваної параної Деппа і помилкового переконання", що вона була Невірна в шлюбі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics