Close button

Xiaomi представила скутер за ціною смартфона

Xiaomi представила скутер за ціною смартфона

Китайську корпорацію Xiaomi цілком можна назвати всюдисущої. Адже вона намагається охопити всі сфери діяльності, тому в лінійці її продукції є як канцелярське приладдя та аксесуари, так і інноваційні смартфони і комп 'ютери. Крім того компанія випускає компактний електротранспорт. Саме до даного сегменти та відноситься остання новинка, повідомляє Автоцентр.ua.

Новий електричний скутер отримав назву Ninebot C30 і став наймолодшій моделлю в лінійці виробника. Новинка відноситься до з - серії, тому для її використання не вимагається водійське посвідчення, а також її не потрібно ставити не облік. Ще одним приємним бонусом є вартість Ninebot C30, яка становить усього 428 доларів.

Що стосується зовнішності електроскутера, то вона досить свіжа і виконана в сучасних тенденція. В передній частині виділяється величезна світлодіодна фара, а на панелі приладів знаходиться дисплей, на якому можна переглядати параметри пристрою. Також в оснащення увійшов електромотор на 400 Вт та акумулятор, що забезпечує запас ходу до 35 кілометрів. Максимальна швидкість моделі складає 25 км / год.

Ninebot C30 також оснащено педалями, тому якщо у вас закінчився заряд, то дістатися до місця призначення ви зможете, як на звичайному велосипеді. Модель особливо легка та маневрена, впорається з ній зможе навіть підліток.

Новини

Популярні теми форуму

analytics