Close button

WhatsApp запроваджує нові інструменти

WhatsApp запроваджує нові інструменти

Миттєвого обміну повідомленнями, що належить Facebook, дозволяє споживачам обмінюватися бізнес каталогами та продуктами за посиланнями та ініціювати віртуальні чати з допомогою QR-кодів, повідомляє BusInessinsider.

Понад 50 мільйонів фірм, що використовують Додаток WhatsApp Business, можуть отримати доступ до цих функцій і почати пропонувати їх споживачам.

Можливість обмінюватися продуктами та каталогами за посиланнями може спростити користувачам обговорення продукту з іншими. Можливість запуску віртуального чату шляхом сканування QR-коду на продукті, квитанції або вітрині магазину повинна допомогти споживачам легко спілкуватися з підприємствами.

QR-коди можуть дозволити споживачам здійснювати платежі, просто скануючи код, а посилання можуть дати прямий шлях до скоєння покупки на платформі WhatsApp.

WhatsApp Business користується популярністю в Індії та Бразилії. Нові функції повинні допомогти благополучно розвиватися на цих ринках. Додаток WhatsApp Business щомісяця використовують 15 млн. активних користувачів в Індії та 5 млн. у Бразилії. Ці показники значно вищі, ніж на інших ринках.

Але влада обох країн уповільнюють впровадження платіжних функцій WhatsApp. Тому ще невідомо, чи зможе платформа отримати потенційні вигоди від нових інструментів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics