Close button

Які вина підходять до шашлику

Які вина підходять до шашлику

Літо асоціюється в поїздками на природу, теплими вечорами і шашликом, вино для такого пікніка краще обрати щодо обстановки, але при цьому краще відмовитися від лікарнях вин і бути обережніше з ігристими, говориться в матеріалах Роскачества, повідомляє РИА Новости.

"Мистецтво підбору провина полягає не в тому, щоб вибрати просто" смачне ", а в тому, щоб вино підходило до приводу його відкрити і самій обстановці. Саме тому для пікніка підійде особливу вино, яке може не поєднуватися з романтичною вечерею з фруктами і десертами ", - йдеться в матеріалах.

Лікерні вина брати на природу не рекомендується, оскільки для спекотної пори року вони все-таки важкуваті: портвейни і Кагор, навіть колекційні, краще залишити для прохолодного осіннього вечора.

Із червоних вин для пікніка краще вибирати не дуже складні, але досить збалансовані, з добре вираженими фруктовими і пряними відтінками у смаку. "Для складних вин з тривалою витримкою і з поступово розкривається ароматом, який вимагає декантування, краще обрати інший привід", - радять у Роскачестве.

Біле вино для пікніка, шашлику не должно быть слишком простим і легким. Ігристі вина - абсолютно універсальна Рекомендація для будь-якого приводу; тим не менш, для них важлива температура подачі, а на природі з цим можуть бути складності. В келих з напівсолодких рожевим на природі можна кинути пару кубиків льоду - тоді алкогольний напій стане не тільки фотогенічним, але та смачним, відзначають експерти.

Варто запастися і посудом: прийнятні келихи "винной" форми зараз виготовляють з б'ється пластику. "І якщо вже ви привезли на природу келихи, тримайте їх за ніжку. За чашу брати не лише "не з етикету", але й не гігієнічно - весь келих буде в жирних плямах від шашлику, до того ж, вино нагрівається від руки ", - йдеться в матеріалах.

Новини

Популярні теми форуму

analytics