Close button

Влада США ввела обов 'язковий масочний режим

Влада США ввела обов 'язковий масочний режим

Влада США зобов 'язали більше половини з 50 Штатів носити захисні маски. Таке рішення було прийнято через погіршення епідемічної ситуації у зв 'язку з поширенням covid 19, повідомляє Страна.ua.

Про це повідомляє ВВС, в п 'ятницю, 17 липня.

"Більше половини з 50 Штатів США в даний час видали накази про носіння масок, оскільки спалах (covid 19 - ред.) продовжує бушувати по всій країні", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що останнім із що випустили наказ Штатів стала Луїзіана, тепер там обов 'язково носити маски в приміщенні. До цього губернатор Колорадо Джаред поліс наказав всім жителям штату, починаючи з 10 років, носити маски в публічних місцях.

А у у Джорджії, як повідомляється, губернатор - республіканець Брайан Кемп подав позов, оскаржуючи повноваження мера Атланти вимагати носіння масок у місті.

Нагадаємо, ми повідомляли, що кількома днями раніше президент США Дональд Трамп вперше з початку пандемії вдягнув маску на публіці.

Варто відзначити, що раніше Трамп відмовлявся носити маску на публіці, не примушуючи до цього інших. За його словами, маска - особистий вибір кожної людини. Однак він заявляв журналістам, що під час відвідин госпіталю буде в масці.

Читайте також: Трамп може залишити світ без ліки від COVID

Новини

Популярні теми форуму

analytics