Close button

Названо найбільш "гарячі" смартфони

Названо найбільш "гарячі" смартфони

Найбільш схильними до перегріву смартфонами були названі апарати бренду Realm. Про це повідомляє китайське видання MyDrivers з посиланням на бенчмарк Master Lu, повідомляє Лента.ру.

В рамках дослідження були протестовані смартфони азіатських брендів. З 'ясувалося, що найбільш "холодними" смартфонами є телефони компанії Vivo. Середня температура корпусу і компонентів пристроїв бренду становить 30,56 градуси. На другій і третій позиціях виявилися гаджети Samsung і Oppo, середня температура яких під час роботи становить 31,08 і 31,15 градуси відповідно.

Найбільш "гарячими" телефонами виявилися девайси Realm, середня температура яких склала близько 33,18 градуси. В загальному рейтингу найвища температура була зафіксована у Nokia 9 PureView, корпус якого нагрівся до 43,05 градуси.

Також бенчмарк склав зведений рейтинг всіх, що беруть участь в тестах смартфонів. Найменшу температуру зберіг Vivo U3x, корпус якого під час активної роботи нагрівся лише до 27,96 градуси. У верхній частині списку менш схильних до перегріву апаратів також виявилися Samsung Galaxy M30s, Xiaomi Redmi 8 і Redmi 8A, vivo Y3.

Раніше експерт заявив, що висока температура смартфона - особливо в спеку - може привести до поломки і спалаху пристрою. Фахівець уточнив, що телефони мають захист від перегріву, Проте пристрій може нагрітися через зовнішні чинники. При цьому вдаватися до радикальних заходів охолодження, на кшталт приміщення гаджета в холодильник, не можна - експерт порадив дати смартфону охолонути плавно і без перепадів температури.

Новини

Популярні теми форуму

analytics