Close button

Тищенко знову зібрався в мери

Тищенко знову зібрався в мери

Микола Тищенко після поразки на праймеріз у Києві, де перемогу здобула Ірина Верещук, знову вирішив спробувати свої сил у перегонах. Народний депутат з "Слуги народу" заявив виданню "Рубрика", що не проти позмагатися за місце мера Одеси. Але остаточне рішення, чи стане він одним із кандидатів, буде приймати президент Володимир Зеленський, повідомляє Комментарии.

Спроба Тищенко стати єдиним кандидатом "слуг" у Києві не увінчалася успіхом. Програвши партійні праймеріз, від ідеї балотуватися в мери столиці він відмовився. А ось своєї участі у виборах в Одесі нардеп не виключає.

"Це мій другий улюблене місто. Тут на Молдаванці жила моя прабабуся ", - зізнався Тищенко.

Однак і цього разу він вирішив не займатися самодіяльністю. Прізвище депутата з ’ явиться у списку кандидатів лише в тому випадку, якщо так вирішить команда "Слуги народу" і особисто Володимир Зеленський. Тищенко запевняє, що буде працювати там, де це буде максимально необхідно для політичної сили президента.

"Про нові креативні ідеї та стратегіях Володимира Олександровича я поки не знаю. Але він же президент, значить йому видніше. Якщо буде рішення про те, що я вирушаю в Одесу, буду працювати там. Стадіон, так стадіон ", - сказав нардеп.

До слова, на партійних праймериз у Києві Ірина Верещук змогла обійти не тільки Миколу Тищенко, а й інших своїх колег по фракції: Олександра Дубінського, Олександра Качуру та Дмитра Гуріна. Також "коментарі" писали про те, що по завершенню праймеріз президент Володимир Зеленський кинув виклик Верещук та її майбутне конкурента на виборах – нинішньому меру столиці Віталію Кличку.

Віолетта Комарівська

Читайте також: Ресторан нардепа Тищенко знову потрапив у скандал

Новини

Популярні теми форуму

analytics