Close button

Ford випустить новий кросовер

Ford випустить новий кросовер

Серійне виробництво безіменній новинки почнеться 2021 року на заводі Ford в Мексиканській ermezilo, повідомляє Autoua.net.

Інформацією про поповнення у модельної лінійці Ford поділилося видання Muscle Cars&Trucks. Як стверджують, у розпорядженні видання опинився слайд презентації про автомобілі, що випускаються на заводах Ford в Мічигані і Мексиканській ermezilo, підготовленої виробником для Bank of America. В четвірці нових продуктів числиться якийсь таємничий автомобіль, який повинен пристати на конвеєр в 2021 році, одночасно з відродженим позашляховиком Ford Bronco.

e22fe95591086f7b940779ee973555d7.jpg

На слайді він підписаний словом Whitespace (прогалина), але, на думку журналістів, под пледом переховується володар ще одного відродженого шильдіка - Maverick. Раніше ім 'я Maverick пророкували нещодавно до представленого Bronco Sport, але, можливо, його отримає новий невеликий пікап, такої як ранні Ford Ranger і Dodge Dakota.

У лінійці пікапів Ford Maverick розташується під Ranger. За чутками, новий пікап побудують на одній платформі з Bronco Sport. Хоча таємнича новинка може виявитися зовсім не пікапом: на слайді чітко видно, що у автомобіля под пледом п 'ятидверний кузов без вантажної платформи.

Новини

Популярні теми форуму

analytics