Close button

В Windows 10 пропало підключення до Інтернету

В Windows 10 пропало підключення до Інтернету

Користувачі Windows 10 розповіли про проблеми з Інтернетом. На скарги власників Ліцензійних копій ОС звернуло увагу видання BetaNews, повідомляє Лента.ру.

Проблема пов 'язана з тим, що служба NCSI, призначена для перевірки працездатності при з ’ єднанні з Інтернетом, інформує користувача про зникнення сигналу та відсутності підключення. Судячи з відгуків володарів копій операційної системи, неполадки виникли після масштабного оновлення Windows 10 2004, розгорнутого в травні.

Журналісти звернули увагу, що проблема пов 'язана не з безпосередньо підключенням до мережі, а з індикацією мережевого статусу. Видання пояснило, що інформацію про відсутність підключення до Інтернету є некоректною, так як у багатьох випадках інтернет-з 'єднання присутня. BetaNews зробило висновок, що проблема стосується обмеженого числа користувачів.

Microsoft вже відреагувала на неполадки, Проте не змогла назвати їх причину. "Ми в курсі цієї проблеми, але ще не вирішили її", - повідомляють на сайті компанії.

Ця не перша проблема, яку пов 'язують з оновленням Windows 10 2004. В червні користувачі операційної системи поскаржилися на зникнення налаштувань принтерів після вимикання комп 'ютера. Фахівці Microsoft пообіцяли, що баг буде виправлено в одному з найближчих оновлень.

Новини

Популярні теми форуму

analytics