Close button

Справу Новака: в Україні оголошують підозра фігуранту

Справу Новака: в Україні оголошують підозра фігуранту

В Україні оголошують про підозру одному особі, яка є фігурантом у справі щодо діяльності злочинної організації у сфері дорожнього господарства в рамках якої у Польщі затримали екс голову державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) Славоміра Новака. Про це під час брифінгу розповів директор НАБУ Артем Ситник, передає кореспондент УНН, повідомляє УНН.

"Ті люди, які фігурують у підозрах НАБУ і САП - це чотири людини, серед яких і екс-керівник Укравтодору, три людини затримані на території Польщі, четвертому особі оголошується підозра в Україні", - розповів Ситник.

За його словами, питання про затримання й обрання запобіжного заходу узгоджується спільно з польськими колегами.

Також Ситник повідомив, що за вчинення дій злочинною організацією на чолі з екс-керівником Укравтодору (ст. 368-4) передбачається покарання до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, посадових осіб Укравтодору, серед яких колишній голова державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодору) Славомир Новак, підозрюють у створенні злочинної організації, діяльність якої була спрямована на розкрадання коштів міжнародних організацій, які виділяли для ремонту доріг в Україні.

Як повідомлялося, Центральне антикорупційне бюро Польщі затримало колишнього міністра транспорту Польщі, колишнього голови державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) Славоміра Новака.

Ганна Мурашка

Новини

Популярні теми форуму

analytics