Close button

Зеленський відповів на петицію про заборону 5G в Україні

Зеленський відповів на петицію про заборону 5G в Україні

Президент Володимир Зеленський написав, що стандарт зв 'язку 5G не несе шкоди людському здоров' ю при виконанні рекомендацій щодо допустимого рівня електромагнітного випромінювання для радіочастот, повідомляє Корреспондент.

Про це йдеться в його відповіді на петицію № 22/092038-еп про заборону впровадження 5G через негативний вплив на здоров 'я людей.

"На сьогодні встановлено гранично допустимий рівень електромагнітного випромінювання для радіотехнічних об 'єктів, що працюють в діапазонах дуже високих, ультрависоких, надвисоких і дуже високих частот, а саме в діапазоні частот (хвиль) від 30 МГц до 300 ГГц. Європейський парламент підкреслює, що при виконанні рекомендацій щодо допустимого рівня електромагнітного випромінювання для радіочастот 5G не несе шкоди людському здоров 'ю ", - йдеться у відповіді президента.

Зеленський також додав, що, за інформацією ВООЗ, після багатьох проведених досліджень не було виявлено шкідливого впливу на здоров 'я бездротових радіотехнологій, у тому числі від 2G, 3G, 4G і 5G.

"Відсутні будь-які докази, що підтверджують сприяння 5G в поширенні COVID-19 або будь-якої іншої хвороби або інфекції. На момент появи COVID-19 більшість країн не мала, і в даний час не має мереж 5G. Отже, вони навіть теоретично не могли сприяти поширенню COVID-19 ", - також додав Зеленський.

Крім того, він зазначив, що поки не затверджено план заходів щодо впровадження 5G в Україні в 2020 році.

Новини

Популярні теми форуму

analytics