Close button

Toyota змінила логотип

Toyota змінила логотип

Першим оновлений двомірний логотип марки приміряє новий Toyota Yaris Hybrid, прем 'єра якого відбудеться цього тижня, повідомляє Toyota.

Європейський підрозділ Toyota представив оновлений логотип, що символізує перехід марки в еру мобільності. Логотип Toyota став двомірним, і буде використовуватися без приписки із зазначенням назви бренду у всіх цифрових і фізичних сферах бізнесу корпорації. При цьому перехід до нового дизайну відбуватиметься поступово. Так поточна версія логотипу залишиться актуальною для нинішньої лінійки, а ребрендинг дилерської мережі завершиться до 2025 року.

Готовність Toyota до цифрових технологій повинні символізувати і нові назви підрозділів. Toyota Insurance Management перейменовується в Toyota Insurance Services, оскільки сфера її діяльності розширюється зі зростанням підключених послуг і нових мобільних продуктів. Підрозділ Toyota Plus, що займається старими автомобілями, тепер називається Toyota Approved Used. Поряд з новим логотипом і дизайном ці зміни повинні забезпечити ясність і узгодженість у різних сферах бізнесу Toyota. Ще одна мета марки - більш ефективні зв 'язки з клієнтами, що сприяють збільшенню продажів, як в роздрібній мережі, так і в інтернеті.

Новини

Популярні теми форуму

analytics