Close button

Популярного ведучого звинуватили у зґвалтуванні

Популярного ведучого звинуватили у зґвалтуванні

Популярного ведучого телеканалу Fox News Еда Хенрі (Ed Henry), звільненого через заяви про домагання з його боку, звинуватили у зґвалтуванні. Про це повідомляє CNN, повідомляє Лента.ру.

Відзначається, що Хенрі звинуватили в зґвалтуванні і домаганнях дві жінки - Дженіфер Екхарт (Jennifer Eckhart), яка раніше працювала продюсером на Fox News, і журналістка Кеті Аре (Cathy Areu), яка часто з 'являлася в ефірі телеканалу. Обидві жінки звернулися до суду.

За словами Екхарт, Хенрі зґвалтував її в 2014 році, коли вона тільки закінчила журналістську школу. Жінка стверджує, що не відчувала романтичного потягу до ведучого, проте одного разу погодилися випити з ним. Потім журналістка вирушила разом з Хенрі до нього додому, там вони зайнялися сексом. За її словами, в той момент вона думала, що в разі відмови її кар 'єра буде знищена.

Екхарт додала, що в 2015 році Хенрі змусив її зайнятися з ним оральним сексом. Крім того, в 2017 році ведучий запросив її в готель, щоб обговорити робочі питання. Журналістка погодилася, проте в номері він одягнув на неї наручники і зґвалтував, незважаючи на те, що вона просила його припинити.

Аре повідомила, що отримувала від Хенрі непристойні повідомлення. Крім того, ведучий неодноразово натякав їй на те, що він допоможе їй з просуванням на роботі, якщо вона займеться з ним сексом, а також запрошував її в номер готелю.

Адвокат Хенрі Катрін Фоті (Catherine Foti) заявила, що ведучий заперечує звинувачення Екхарт і Аре. "Рух Me Too допоміг пролити світло на безліч історій про несправедливість. Всі ті, хто страждав, заслуговують того, щоб бути почутими. Однак це не одна з подібних історій ", - прокоментувала Фоті звинувачення на адресу ведучого.

Хенрі працював на Fox News з 2011 року. Він був кореспондентом у Білому домі, а також вів передачу America 's Newsroom разом із Сандрою Сміт (Sandra Smith). На початку липня його звільнили через звинувачення в сексуальних домаганнях.

Новини

Популярні теми форуму

analytics