Close button

Київміськбуд прийняв ще 6 об’єктів Укрбуду

Київміськбуд прийняв ще 6 об’єктів Укрбуду

Холдингова компанія "Київміськбуд" прийняла чергові 6 об'єктів корпорації "Укрбуд" - ЖК "Кирилівський гай", "Гвардійський", "Freedом", "Lake house", "Twin house", "Urban park", повідомляє Украинская правда.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

За словами президента "Київміськбуду" Ігоря Кушніра, найближчим часом планують прийняти всі об’єкти.

"Сьогодні "Київміськбуд" підписав документи на прийняття ще 6 комплексів "Укрбуду". У цього процесу непроста передісторія. Спочатку, коли ми погоджувалися добудовувати, було розуміння, що і як робити. Але я не думав, що ми зіткнемося з такою великою кількістю перешкод: починаючи від замовників будівництва і закінчуючи причетними державними структурами.

Через це час прийняття дещо затягнулось. На сьогоднішній день по більшій частини комплексів, які приймає "Київміськбуд", документи на фінальних стадіях", - заявив Кушнір.

"Очікуємо позитивного рішення від Київради у питанні скасування пайових внесків, що істотно знизить фінансове навантаження. ДАБІ почав вводити об’єкти в експлуатацію", - додав він.

За його словами, компанії вдалося налагодити співпрацю з Міністерством оборони, на землях якого повинні будуватися 3 великих комплекси. Щодо ЖК "Art house" – ситуація складна.

"Ми працюємо з Міністерством у частині підписання договорів. Є повне взаєморозуміння і конструктивна робота. Уже підписано основний договір по ЖК "Urban Park", узгоджені з Міністерством умови угоди по ЖК "Оберіг-2". До остаточної передачі об’єктів необхідне виконання кількох технічних моментів, думаю, це не займе багато часу.

Розуміючи, що цей процес запущений, ми приймаємо сьогоднішні 6 комплексів", - розповів Кушнір.

Загалом "Київміськбудом" в цілому наразі прийнято 11 об’єктів корпорації "Укрбуд": ЖК "Пектораль", "Новомостицький", "Сонячна Рів’єра", "Харківський", "Гармонія", "Кирилівський гай", "Гвардійський", "Freedом", "Lake house", "Twin house", "Urban park" .

Новини

Популярні теми форуму

analytics