Close button

У Порошенка відповіли на заяву Жванії

У Порошенка відповіли на заяву Жванії

У партії Петра Порошенка відреагували на заяви Давида Жванії, про те, що нібито п'ятий президент і його команда захопили владу в 2014 році, купивши підтримку в Євросоюзі і пообіцявши олігархам вигоди. Про це повідомляє прес-служба "Європейської солідарності", повідомляє Украинская правда.

Дослівно: "Українці здавна кажуть, брехнею увесь світ обійдеш, а назад не повернешся. Це про заяву Жванії - суцільний фейк. Але з ним таке вже не вперше. Жванія настільки часто змінював політичну позицію, що цілком логічно виглядає завершення його кар’єри на службі у Кремля.
Останні роки Давид Важаєвич рідко буває в Києві, але він частий гість в Росії. І не лише для того, щоб взяти участь у телешоу пропагандиста Соловйова. Не читайте все з аркуша, пане Жванія. Бо надто схоже на Деркача виходить".

Нагадаємо: Жванія 22 липня виступив із відеозаявою, що п'ятий президент і його команда захопили владу в 2014 році, "купивши" підтримку в Євросоюзі і пообіцявши олігархам вигоди.

Зокрема, він стверджує, що разом із Клімкіним нібито брав участь "у передачі 5 мільйонів євро через посольство України в Німеччині для одного дуже високопоставленого на той час єврочиновника з метою забезпечення підтримки Порошенка як кандидата на пост президента України з боку Європейського Союзу".

Згодом Клімкін заперечив заяву Жванії.

Новини

Популярні теми форуму

analytics