Close button

У МАУ розповіли, куди почнуть літати найперше

У МАУ розповіли, куди почнуть літати найперше

Компанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) веде роботу з відновлення міжнародних рейсів до європейських країн і до Північної Америки. Про це повідомили в МАУ повідомили, повідомляє The Page.

«Цей процес достатньо ускладнений мінливою епідеміологічною ситуацією та обмеженнями іноземних країн. Тому він цілком залежатиме від подальшого пом’якшення цієї ситуації», – прокоментували у пресслужбі.

Наразі компанія зосередила роботу на забезпеченні популярних чартерних рейсів до країн, які оголосили про свою максимальну відкритість для українських туристів: Туреччина, Єгипет, Хорватія, Чорногорія, Албанія, Болгарія.

Крім того, авіаперевізник здійснює регулярні польоти до Великобританії, Нідерландів, Франції, Італії, ОАЕ, Ізраїлю, Німеччини, Вірменії, Іспанії.

Також МАУ забезпечує внутрішні регулярні перевезення до популярних туристичних регіонів: Одеса, Львів, Херсон.

Раніше в МАУ скасували рейси на другу половину серпня. Йдеться про польоти за такими напрямками, як-от: Ларнака (Кіпр); Берлін (Німеччина); Тбілісі (Грузія); Прага (Чехія); Відень (Австрія); Кишинів (Молдова). У компанії також повідомили, коли відновлять скасовані рейси до країн Шенгенської зони.

Наталия Миронов

Новини

Популярні теми форуму

analytics