Close button

Викрадено 12 нових тросів для Подільського мосту

Викрадено 12 нових тросів для Подільського мосту

Зловмисники вкрали 12 нових вантів, які Київ отримав від німецького виробника. Вони мали тримати конструкцію Подільсько-Воскресенського мосту, повідомляє Украинская правда.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у Facebook.

"Я звернувся до правоохоронних органів, зокрема до поліції, щодо бандитських дій, які відбулися вчора на Подільсько-Воскресенському мосту. Молодики спортивної статури, у складі приблизно 15 осіб, що були одягнені в спецодяг дорожників, відтіснили та заблокували співробітників охорони мостового переходу.

Нападники загнали на міст дві вантажівки і автокран, завантажили та вивезли з будівельного майданчика 12 нових вантів, що місто отримало від німецького виробника. Це троси, які мають тримати конструкцію мосту", - написав мер.

Кличко розповів, що через кілька годин після інциденту замовник будівництва отримав лист від одного із субпідрядників про бажання того забрати ванти з об’єкту.

Він вважає подібні дії підрядників та субпідрядників як нахабний саботаж і зумисне затягування термінів будівництва.

Подільский міст — мостовий перехід, що споруджується в Києві через річку Дніпро та має з'єднати Поділ з лівобережними районами Воскресенка та Райдужний масив.

Розпочате 1993 року (фактично 2003) будівництво мостового переходу неодноразово зупинялося через брак фінансування, відповідно дата відкриття багаторазово відкладалася.

Читайте також: В Киеве запустили 5 точек проката электросамокатов

Новини

Популярні теми форуму

analytics