Close button

Головні кінопрем'єри тижня

Головні кінопрем'єри тижня

Новий прокатний тиждень радує глядачів чудовими прем'єрами, які стартували вже 26 серпня. Для любителів перегляду фільмів в неповторній атмосфері кінотеатру, де якість звуку і відеозображення дозволяють насолодитися переглядом, повідомляє Сегодня.

Також в прокаті все ще йдуть ці 8 фільмів, прем'єри яких відбулася минулого тижня.

Тенет

Роберт Паттінсон і Джон Девід Вашингтон у фантастичному трилері про таємного агента, якому належить пройти жорстокий відбір на вірність місії. Від успіху місії залежить доля всього світу, а озброєний головний герой, якого грає Джон Девід Вашингтон, лише одним словом "Тенет". Щоб місія пройшла успішно необхідно відкинути колишнє уявлення про час.

Назва фільму – паліндром, тобто читається однаково зліва направо і навпаки. Це не випадково, адже багато подій фільму відбуватимуться у зворотному часовому напрямку часу. Сьогодні.Lifestyle вже встигли відвідати прем'єру і поділилися враженнями від фільму "Тенет".

Війна з дідусем

З 27 серпня стартує прем'єра дивовижної комедії про 10-річного Пітера, який оголошує своєму дідусеві війну, аби не ділити з ним свою кімнату.

Неперевершений Роберт Де Ніро в ролі дідуся в душевній сімейній комедії, в якій майже кожен кадр наповнений смішними і курйозними ситуаціями. Так що, сміливо можете вирушати в кінотеатр на перегляд комедії всією сім'єю. Сеанс позитиву всім забезпечений.

Межі майбутнього

Тема майбутнього завжди цікавить людство, а особливо в наш час – у світі, де гаджети і інші електронні пристрої стрімко розвиваються. Альманах дев'яти короткометражних фільмів об'єднав історії, які перевернуть ваше уявлення про можливе майбутнє людства. Автори фільмів – кінематографісти з різних куточків планети, кожен з яких пропонує свою альтернативу того, що може нас чекати попереду.

Джуді

Біографічний драматичний фільм про знамениту американську співачку і акторку Джуді Гарленд – яскрава, але трагічна історія її життя. Відомою вона стала в шістнадцять років завдяки ролі в "Чарівника з країни Оз", але її життя було не казкою. Тендітній Джуді доводилося працювати по 18 годин на день, відчувати проблеми з безсонням, апетитом, приймати амфетаміни та допінги, поки робота не виснажила її.

За виконання ролі Джуді Гарленд акторка Рене Зелвегер отримала "Оскар" за найкращу жіночу роль у 2020 році.

Даріна Алєксєєва

Новини

Популярні теми форуму

analytics