Close button

Нові серіали осені

Нові серіали осені

Фантастична драма культового Рідлі Скотта розповідає про двох андроїдів, яким доручено піклуватися і виховувати двох дітей на таємничій незвіданій планеті, щоб відновити людську популяцію після загибелі Землі, повідомляє Корреспондент.

Виховані вовками

HBO, 1 сезон з 3 вересня

Фантастична драма культового Рідлі Скотта розповідає про двох андроїдів, яким доручено піклуватися і виховувати двох дітей на таємничій незвіданій планеті, щоб відновити людську популяцію після загибелі Землі.

Молодий Валландер

Netflix, 1 сезон з 3 вересня

--- Реклама ---

Курт Валландер - знаменитий інспектор поліції Швеції і справжній професіонал. Кожне розслідування для нього - це дуже особиста справа, заради якої він не шкодує ні сил, ні часу. Через це іноді його вчинки йдуть врозріз з наказами його начальства, але його хвилює тільки те, буде в підсумку розкрито справу чи ні.

Однак ця історія - про його юність і самий початок кар'єри, коли він був лише молодим і недосвідченим випускником поліцейської академії. Але вже тоді він демонстрував блискучий розум справжнього детектива, ентузіазм, людяність і бажання допомагати людям і ловити злочинців.

Серіал претендує на звання "скандинавський нуар сезону".

Встигнути за два тижні

Sky On 1 сезон з 3 вересня

Юна Кім Ноукс (Ар'я з Гри престолів) виросла далеко від цивілізації. У глушину її відвезла мама після таємничої загибелі чоловіка. Жінка навчила дочку навичкам виживання в дикій природі, поводження з вогнепальною зброєю та іншим премудростям, так необхідним молодим дівчатам.

Одного разу Кім вирушає на могилу батька, щоб вшанувати його пам'ять, але відразу потрапляє в неприємності. Через неймовірну випадковість у Кім на руках виявляється величезна сумка з краденими грошима, і тепер їй потрібно ховатися від поліції і гангстерів у компанії малознайомих хлопців.

Ми ті, хто ми є

HBO, міні-серіал з 15 вересня

--- Реклама ---

Роман дорослішання авторства Луки Гуаданьїно (Назви мене своїм ім'ям, Суспірія): 14-річні хлопчик і дівчинка живуть на американській військовій базі неподалік від Венеції і пізнають дружбу, кохання і себе. В ролях - Джек Ділан Грейзер (Воно), Хлоя Севіньї і репер Кід Каді.

Третій день

HBO, міні-серіал 15 вересня

Головний герой міні-серіалу - Сем (Джуд Лоу), якого дивні сили притягують до маленького острова біля британського узбережжя. Нечисленні жителі острова, якого немає на карті, виконують загадкові ритуали, через які у Сема пробуджуються болючі спогади.

Ретчед

Netflix, 1 сезон з 18 вересня

--- Реклама ---

Драматичний телесеріал на основі роману Пролітаючи над гніздом зозулі Кена Кізі. У головній ролі зіграє Сара Полсон.

Розповість історію медсестри Ретчед, яка почнеться в 1947 році і повідає "про її еволюції зі звичайної медсестри в повноцінного монстра".

Правило Комі

Showtime, міні-серіал з 28 вересня

В основі сюжету міні-серіалу - книга колишнього директора ФБР Джеймса Комі Найвищий ступінь відданості. Вона розповідає про вибори президента США, що проходили у 2016 році. Комі описує Трампа, який переміг на цих виборах, як безпринципну людину, пов'язану з Кремлем.

Птах господа милосердного

Showtime, 1 сезон з 4 жовтня

--- Реклама ---

Серіал розповідає про молодого раба Оніона, батько якого гине через сутички рабовласника і ярого аболіціоніста Джона Брауна. Той приймає Оніона за дівчинку і приймає в свою армію проти рабства.

Пізніше вони здійснюють наліт на армійське сховище з метою почати повстання рабів, але їхні дії призводять до початку Громадянської війни.

Відіграти назад

HBO, 1 сезон з 25 жовтня

Новий міні-серіал від творця Великий маленької брехні Девіда Едварда Келлі розповість історію успішного нью-йоркського психіатра Грейс (Ніколь Кідман), чиє життя трагічно змінюється прямо перед публікацією її першої книги.

Подробиці сюжету поки тримаються в таємниці, проте Кідман вже натякнула в інтерв'ю, що Відіграти назад виконаний у традиціях найкращих психологічних трилерів. Чоловіка її героїні - теж успішного лікаря-онколога Джонатана - зіграє Х'ю Грант.

Новини

Популярні теми форуму

analytics