Close button

Коронавірусом заразився найдорожчий футболіст світу

Коронавірусом заразився найдорожчий футболіст світу

Коронавірус дістався до найдорожчого футболіста світу. Заразився нападник "Парі Сен-Жермен" Кіліан Мбаппе, якого Transfermarkt оцінює в 180 мільйонів євро. Про це повідомляється на офіційному сайті Федерації футболу Франції, повідомляє Сегодня.

"Результат тесту Мбаппе на COVID-19 в рамках тестування, проведеного УЄФА в понеділок вранці, виявився позитивним. Кіліан відсторонений від тренувань збірної Франції і відправлений на самоізоляцію", – кажуть у Федерації футболу Франції

Там уточнюють, що два попередніх тесту Мбаппе були негативними. Що цікаво, буквально в суботу, 5 вересня, Кіліан грав у виїзному матчі Ліги націй проти Швеції, в якому забив переможний м'яч. Наступний поєдинок, з Хорватією 8 вересня, нападник збірної Франції тепер в обов'язковому порядку пропустить.

Відзначимо, що останніми днями коронавірусом заразилося безліч футболістів в оточенні Киліана Мбаппе. Як ми писали раніше, COVID-19 був діагностований у гравців збірної Франції – Погба, Ндомбеле і Манданда.

Крім того, раніше позитивний тест на коронавірус здав Неймар і ще три одноклубника Мбаппе по "ПСЖ" – Ікарді, Ді Марія і Паредес.

Олег Люлька

Новини

Популярні теми форуму

analytics