Close button

Як вибрати міський рюкзак

Як вибрати міський рюкзак

Скільки всього потрібно щодня тримати при собі в міських умовах! Ключі, телефон, зарядний пристрій, Power bank, ланчбокс з броколі... А раптом дощ піде? Хмари он які клубочаться! Без парасольки не обійтися. Ще — водичка, гаманець, термокружка з ароматним капучіно... Ой, ввечері ж на тренування: потрібно "змінку" не забути. Ось тільки як це все розмістити? Не в руках же нести? Так-с... Здається, комусь терміново потрібен рюкзак, повідомляє Сегодня.

Ви також завжди носите з собою базовий комплект "найнеобхіднішого"? Так і бути. Доведеться поділитися з вами секретами вибору гарного міського рюкзака.

Що важливо для покупки бездоганної моделі? На що звернути увагу?

1. Комфорт

Міський рюкзак, в першу чергу, повинен бути зручним. Адже носити його ви будете часто. А втома і ломота в плечах нам точно не потрібні. Тому, перед покупкою звертаємо увагу на наступне:

  • Об’єм. Міські рюкзаки, на відміну від туристичних, не повинні бути занадто об'ємними. У повсякденній метушні важлива свобода. З легким рюкзаком ви будете пурхати немов метелик, а не втомлено зітхати подібно середньовічному кораблю пустелі на Великому шовковому шляху. Для моделей city важлива мобільність. Оптимальний обсяг міського рюкзака коливається в діапазоні 6-25 л.
  • Дизайн. Рюкзак — найяскравіший аксесуар. Він може не тільки переносити речі, а й транслювати світові вашу індивідуальність. Піднявшись на ваші плечі, він стає з вами єдиним цілим. І тільки ви вирішуєте, яку партію він буде грати в ансамблі вашого streetwear-образу. Виконає яскраве соло або спокійно відіграє нейтральний акомпанемент? Буде строкатим і зухвалим або акуратним і стриманим? Ідеальна модель повинна органічно поєднуватися з вашим повсякденним аутфітом. Міські рюкзаки Kite — це щорічне оновлення колекції і запаморочлива різноманітність стилів, в якому кожен знайде свою модель.

2. Призначення

Рюкзак сьогодні — не тільки шкільне і туристичне приладдя. Аксесуар глобально розширив свої горизонти і реалізував себе у всіх сферах життя. Бізнес, fashion, спорт, стріт-стайл. Рюкзаки активно подорожують, відвідують конференції, відправляються на романтичні побачення. Без них сьогодні нікуди.

Вибрати міської рюкзак легко, відповівши собі на питання: яким буде його призначення?

  • Універсальний міський рюкзак — зручний, стильний і практичний. Той, котрий ви будете надягати, так би мовити, і на бенкет, і в світ. Дизайн може бути найрізноманітнішим: від скромних монохромних моделей до епатажних строкатих. Ретельно продуманий простір: відділення для телефона, ноутбука і планшета; кишеньки для пляшечки і термоса; виходи для навушників і USB.
  • Спортивні моделі — легкі і функціональні. Нерідко мають плавну обтічну форму і спеціальні плюшки у вигляді кишені для взуття і пляшки з водою; місткі відділення для "змінки".
  • Витончені жіночі моделі. Ще пару десятиліть тому дуетом "рюкзак + сукня" можна було здивувати. Вони здавалися несумісними, як молоко з оселедцем. Але сьогодні елегантні мініатюрні аксесуари на лямках так і просяться до ошатного жіночного образу. Їх можна вдягнути навіть в ресторан, театр або на культурний вечірній променад. Головна особливість — витончений дизайн і невеликий обсяг. У ньому повинні поміститься косметичка, гаманець, ключі і телефон.
  • Бізнес-клас — це стиль і статус: строгі форми, стриманий мінімалізм оформлення і нейтральні кольори. Такий рюкзак вмістить всі необхідні документи і гаджети. І що важливо — буде органічно виглядати в тандемі з піджаком.
  • Молодіжні рюкзаки — трендові мультифункціональні моделі зі сміливими, а іноді — зухвалими принтами. Продуманий простір для гаджетів і дрібниць, обов'язково — USB-порт і роз'єм для навушників.

3. Якість

Те, за що ми цінуємо брендові речі. Коли кожен стібок прошитий немов під лінієчку, а кожен бігунок ковзає по блискавці, як електрокар по автобану. Щільність тканини, поєднання кольорів, підбір фурнітури: будь-яка дрібниця важлива. Міський рюкзак повинен стійко витримати щоденну носку, товкучки в ранковій маршрутці, пробіжки підтюпцем і важкі спонтанні покупки.

Новини

Популярні теми форуму

analytics