Close button

Подробиці викрадення Колесникової

Подробиці викрадення Колесникової

Історія з виїздом з Білорусі опозиціонерів, членів Координаційної ради Антона Роднєнкова і Івана Кравцова продовжує обростати цікавими подробицями. Виявилося, що силовики намагалися змусити їх вивезти члена президії КР Марію Колесникову з країни, повідомляє УНН, повідомляє Сегодня.

За словами Роднєнкова і Кравцова, за добу до перетину українського кордону, їх затримали спецслужби РФ. Про місце знаходження Колесникової їм не було відомо аж до моменту, коли її посадили силою в їхню машину біля кордону.

Під загрозою затримання молодих людей змусили виїхати з території Білорусі і вивезти Колесникову.

"Близько 11-ї (години вечора. – Ред.) нас посадили на мікроавтобуси, ми заїхали по дорозі в бік кордону з Україною до Комітету державної безпеки, там ми, судячи з усього, забрали Марію Колесникову ... і вирушили в бік української кордону на пункт Олександрівка", – сказав Кравцов.

Роднєнков розповів, що до кордону їхав окремо від Кравцова. За його словами, в загальній колоні їхало близько 4-6 машин, одна з машин належала Івану Кравцову.

"Ми доїхали до білоруського прикордонного пункту. Я помітив, що ми проїхали його без зупинки. Я не виходив зі свого чорного BMW і на повній швидкості автомобіль проїхав і виїхав на нейтральну територію. Весь кортеж зупинився і там мені запропонували пройти до BMW Івана ... У цей момент з'явилася Марія Колесникова, її вели, це було досить шумно. Було чутно, що її ведуть силою, що вона чинить опір, її насильно заштовхали на заднє сидіння. Попередньо на задньому сидінні був режим, що зсередини двері не відчиняються. Вона не могла вийти, кричала що вона нікуди не поїде. Як тільки вона опинилася в машині і побачила попереду свій паспорт, вона взяла свій паспорт і порвала його на багато дрібних клаптиків, їх вона викинула у вікно невідомим молодим людям, котрі оточували машину. Після цього вона вийшла через вікно задніх дверей і пішла у бік білоруської кордону", – додав він.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко вже зажадав видачі Кравцова і Роднєнкова.

Також повідомлялося, що вранці 7 вересня в Мінську біля Національного художнього музею невідомі посадили Марію Колесникову в мікроавтобус з написом "Зв'язок" і повезли в невідомому напрямку.

Ігор Тимофєєв

Новини

Популярні теми форуму

analytics