Close button

Експерти попереджають не купувати iPhone 11

Експерти попереджають не купувати iPhone 11

Напередодні виходу нових флагманських пристроїв у виробників смартфонів є популярна практика знижувати ціни на свої минулі популярні пристрої річної давності. Подібну долю чекає iPhone 11 від Apple, повідомляє Сегодня.

Після старту продажів нової серії iPhone 12, старі iPhone 11 і iPhone SE (2020) впадуть в ціні. Тому не поспішайте зараз їх купувати – почекайте старту продажів новинок, повідомляє GizChina.

Дослідницька компанія JPMorgan Chase провела опитування дослідників, які розповіли, що продажі iPhone в цілому зараз падають, особливо продажі iPhone 11 і iPhone SE (2020). Експерти очікують, що після виходу iPhone 12 вартість старих моделей впаде набагато сильніше.

Опитування також показало, що багато користувачів, які планують купити iPhone, беруть паузу. Це пов'язано з тим, що люди відкладають гроші і чекають новий телефон. Іншими словами, вони хочуть побачити, на що буде схожий iPhone 12, а потім вирішити, купувати стару нову модель дорожче або стару, але дешевше.

Нагадаємо, згідно з чутками, Apple випустить в цьому році чотири моделі iPhone 12. Серед них будуть бюджетний 5,4-дюймовий смартфон, дві 6,1-дюймові моделі, і одна велика модель з діагоналлю екрана 6,8 дюйма. Презентація новинок відбудеться в жовтні, оскільки завтра, 15 вересня, відбудеться показ нового iPad і Apple Watch, бо iPhone 12 не готовий.

Євген Опанасенко

Новини

Популярні теми форуму

analytics